<![CDATA[NANTINA | νυφικα 2020 | nifika 2020 | νυφικα | νυφικα ναντινα | wedding dresses 2020 | wedding dresses | βρα&delta - Blog / NEWS]]>Mon, 23 Mar 2020 04:20:00 +0200Weebly<![CDATA[Αναβολή ή Ακύρωση του Γάμου;]]>Wed, 18 Mar 2020 16:29:41 GMThttp://nantina.gr/blog--news/7594411Σκέφτεστε να ακυρώσετε ή να αναβάλετε τον γάμο σας εξαιτίας του κορωνοϊού (Covid-19);
Είναι πράγματι πολύ δύσκολο να έχετε έρθει μπροστά σε αυτήν την μεγάλη απόφαση. Αρχικά θα θέλαμε να σας πούμε ότι λυπούμαστε πολύ και ότι φυσικά, η πανδημία του κορωνοϊού και η τεράστια διάσταση που έχει λάβει το φαινόμενο, είναι κάτι που ποτέ κανένας δεν έχει σχεδιάσει ή βιώσει.
Η απόφαση όμως πρέπει να ληφθεί , ιδιαίτερα εάν ο γάμος σας είναι προγραμματισμένος να γίνει μέσα στους επόμενους 2 μήνες. Ο ΕΟΔΥ (Ελληνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) μέχρι πρότινος  είχε επιτρέψει τις συγκεντρώσεις μέχρι 50 ατόμων αλλά και αυτό άλλαξε λόγο τις έξαρσης του φαινομένου και κάτω από τον φόβο μεγαλύτερης έκτασης του ιού.
 Πλέον και η Ιερά Σύνοδος μετά από συνεδρίαση στις 16/3/2020 αποφάσισε  να αναβάλει προσωρινά (?)   όλα τα προγραμματισμένα μυστήρια βαπτίσεως και γάμου, και σε περίπτωση μεγάλης ανάγκης(?), η τέλεση θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο με την παρουσία των γονέων, του αναδόχου και του παρανύμφου(κουμπάρου/ας).
Επειδή δεν είμαστε ούτε επαγγελματίες ιατροί, ούτε δικηγόροι και ειδικοί για τέτοιες εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις δεν είμαστε οι καθόλα αρμόδιοι για να σας ενημερώσουμε κάτω από το πρίσμα του ‘ειδικού’ αλλά, η άποψη μας, βασίζεται στην εμπειρία μας με βάση τα γεγονότα. Εσείς μπορείτε να τα αξιολογήσετε και να λάβετε την δική σας απόφαση.
Αναβάλετε , Μην ακυρώσετε
 Χωρίς να γνωρίζουμε μοναδικές περιστάσεις σας προτείνουμε να αναβάλλετε τον γάμο και να τον μεταφέρετε σε μια νέα ημερομηνία.
Γιατί;
Αρχικά, διότι ήδη έχετε προχωρήσει στην καταβολή προκαταβολών και ενδεχομένων εξοφλήσεων στους περισσότερους επαγγελματίες που έχετε επιλέξει για τον γάμο σας. Σχεδιάζετε και οραματίζεστε την τέλεια ημέρα του γάμου σας για μήνες ή ακόμα και περισσότερο από 1 χρόνο. Για αυτούς και μόνο τους λόγους δεν θα πρέπει να το «χάσετε» με τίποτα!!!
Ποιος θέλει να ακυρώσει έναν γάμο που έχει σχεδιαστεί σχολαστικά και αναμενόταν για μήνες ή και χρόνια; Κανείς και δεν πρέπει να ακυρώσετε τίποτα.
Από την άλλη πλευρά όμως "Μόνο εσείς μπορείτε να επιλέξετε τι είναι σωστό για το γάμο σας και τους αγαπημένους σας, υπό το πρίσμα αυτής της κρίσης της δημόσιας υγείας". Σε αυτό το σημείο, δεν υπάρχει σωστός τρόπος ή λάθος τρόπος αντιμετώπισης του κορωνοϊού και του γάμου σας - υπάρχει μόνο ο τρόπος σας.
Ήδη βιώνουμε τις υποχρεωτικές 15 ημέρες του ‘Μένουμε  Σπίτι’ που θα μας βοηθήσουν όπως λένε οι ειδικοί να παλέψουμε με την πανδημία. Τι θα γίνει όταν οι περιορισμοί περάσουν? Πως θα είναι το γενικότερο κλήμα? Ειδικά εάν ό γάμος σας ήταν προγραμματισμένος για το τέλος Απριλίου ή και τον Μάιο?
Πως λαμβάνετε την απόφαση Ακύρωση ή Αναβολή?
Γενικότερα λόγο του Κορωνοϊού  Όλα Ακυρώνονται ….τώρα έχει σειρά και ο γάμος σας?
Δεν χρειάζεται να είναι. Είναι ένας τρομακτικός και αβέβαιος χρόνος τώρα για ζευγάρια και για τους επαγγελματίες του γάμου, αλλά μπορούμε να το πετυχουμε μαζί και θα το κάνουμε! Σίγουρα οι συνεργάτες που έχετε επιλέξει θα σας βοηθήσουν να κάνετε το καλύτερο πλάνο για την ημέρα του γάμου σας, εν μέσο αυτού του χάους.
Δώστε λίγο «αέρα» στην νέα ημερομηνία που θα επιλέξετε ώστε μην πιέζεστε με τους χρόνους που ανακοινώνουν οι ειδικοί ότι θα υπάρχει μια αποσυμφόρηση της κατάστασης.
Κατά τον νέο σχεδιασμό μην αποκλείσετε και την επιλογή του φθινοπώρου ή και του Χειμώνα για τον γάμο σας. Έτσι θα δώσετε ένα βάθος στον χρόνο και θα έχετε μεγαλύτερο περιθώριο για να δείτε τις εξελίξεις.
Ακόμα και εάν τελικά ανανεώσετε την ημερομηνία του γάμου για το καλοκαίρι, φτιάξτε μια μικρή ή μικρότερη λίστα καλεσμένων από την αρχική. Σε κάθε περίπτωση ακόμα και εάν το φαινόμενο έχει εξαλειφθεί εντελώς, το θετικό ψυχολογικό ‘κλήμα’ ίσως να μην έχει επιστρέψει στην προ – κορωνοϊού εποχή.
Συζητήστε ανοιχτά με τους επαγγελματίες που έχετε επιλέξει και ρωτήστε στους για τις εναλλακτικές και δείτε εάν μπορούν να κάνουν τροποποιήσεις, ακόμα και της τελευταίας στιγμής, αν χρειαστεί. Δέχεται το κτήμα η αίθουσα να κάνει τον γάμο με μικρό αριθμό καλεσμένων? Είναι διαθέσιμος ο φωτογράφος για την νέα ημερομηνία?
Επίσης, εξίσου καλή επιλογή θα ήταν να κάνετε μόνο τον γάμο(την τελετή) σας σε μια νέα ημερομηνία με πολύ λίγα άτομα αλλά το γαμήλιο γλέντι-πάρτι να γίνει με το νέο έτος (2021) έχοντας καλεσμένους όλους όσους είχατε στην λίστα σας από την αρχή!!
Ένα τέτοιο σχέδιο επιτρέπει και σε εσάς αλλά και στους επαγγελματίες να συνεχίσουν κανονικά την προετοιμασία του γάμου σας απλά με μερικές τροποποιήσεις.
Τα βασικά που πρέπει να σκεφτείτε είναι πολλά αλλά σίγουρα κατά την άποψη μας δεν θα πρέπει να ακυρώσετε τον γάμο σας, διότι ξέρουμε πολύ καλά με πόση χαρά ξεκινήσατε να τον διοργανώνεται.
Οι περισσότεροι συνεργάτες  πρόκειται να είναι ευέλικτοι και δεν πρόκειται να χάσετε  οικονομικά αν μπορείτε να ορίσετε  μια ημερομηνία μέσα σε 6 μήνες από την αρχική ημερομηνία.
Λάβετε υπόψη σας, για κάποιους επαγγελματίες, μπορεί να έχετε πολύ περιορισμένες επιλογές και σε αυτήν την περίπτωση. Τα ζευγάρια που είναι πρόθυμα να παντρευτούν ακόμα το 2020 και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι πολλές ημερομηνίες για το τέλος του καλοκαιριού και του φθινοπώρου μπορεί ήδη να έχουν κλειστεί. Αυτό θα απαιτήσει κάποιο βαθμό ευελιξίας.
Σε κάθε περίπτωση το άγχος είναι ο χειρότερος σύμμαχος και δεν πρέπει να σας διακατέχει. Άλλωστε το πρόβλημα δεν το έχετε μόνο εσείς αλλά είναι συνολικό και σε μια δύσκολη περίπτωση όλοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό.
Εμείς στην ΝΑΝΤΙΝΑ διαβεβαιώνουμε τις νύφες μας ότι θα σταθούμε δίπλα τους σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Εκτός από την αναπροσαρμογή των ημερομηνιών και την αλλαγή των προβών σας εγγυούμαστε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα στον προγραμματισμό των παραγγελιών μας.
Το νυφικό σας θα είναι μαγικό!!
]]>
<![CDATA[ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΑΜΟΥ - ΦΕΒ.2020]]>Tue, 03 Mar 2020 20:19:28 GMThttp://nantina.gr/blog--news/4041203Νέα Τραγούδια Γάμου - Φεβρουάριος 2020
Κάθε Φεβρουάριο η εποχή είναι πάντα γεμάτη από μεγάλες κυκλοφορίες τραγουδιών  αγάπης. Φυσικά και λόγο της  Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Τα νέα τραγούδια γάμου για τον Φεβρουάριο του 2020 περιλαμβάνουν πολλά αστέρια όπως η Lady Gaga, ο Justin Timberlake, ο Keith Urban, ο Charlie Wilson και πολλά άλλα. Δείτε τα νέα τραγούδια για την playlist του γάμου σας για το 2020.

Stupid Love , Lady Gaga
17,  Pink Sweat$
God Whispered Your Name, Keith Urban
The Other Side, SZA & Justin Timberlake
Don’t Stop Believin’, The Stories feat. David Simmons & Jr.
This Is Us, Jimmie Allen, Noah Cyrus
6 months, John K
Bits And Pieces, JP Cooper
Here And Now, Kenny Chesney
What a Wonderful World, Music Travel Love
I Do, Aloe Blacc
GOOD AT LOVING YOU, Niko Moon
Let Me Love You (Anniversary Edition),Mario
Forever Moments, Joshua Cruz
Falling in Love, Willie Shaw
Special, JoJo Hailey

]]>
<![CDATA[Στις 28 Δεκεμβρίου η Μαντώ και ο Παναγιώτης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Κουμπάρα τους, η Κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη]]>Thu, 02 Jan 2020 19:48:27 GMThttp://nantina.gr/blog--news/-28
Στις 28 Δεκεμβρίου η Μαντώ και ο Παναγιώτης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Κουμπάρα τους, η Κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη για έναν πολύ σημαντικό λόγο...ο Παναγιώτης πριν 30 χρόνια είχε κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών & βγήκε νικητής. Για εμάς στην ΝΑΝΤΙΝΑ ήταν ακόμα μια χαρούμενη στιγμή που έκλεισε το 2019 και με την Μαντώ να επιλέγει τον οίκο μας για το νυφικό της. Σας παραθέτουμε το άρθρο της αγαπημένης δημοσιογράφου Ειρήνης Νικολοπούλου, όπως το δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της , λίγα λεπτά πριν.. κλικ εδω
Eirinika.gr NANTINA
]]>
<![CDATA[Thessaloniki Bridal Fashion Week - TBFW]]>Sat, 28 Sep 2019 07:29:50 GMThttp://nantina.gr/blog--news/thessaloniki-bridal-fashion-week-tbfw
Η ΝΑΝΤΙΝΑ προσκαλεί τους επαγγελματίες του χώρου της μόδας σε ένα ξεχωριστό event που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Electra Palace Thessaloniki, στις 16 & 17 Νοεμβρίου 2019. Στο καταπληκτικό αυτό landmark της Θεσσαλονίκης η ΝΑΝΤΙΝΑ, η Allure Bridals και η Adi Shlomo θα παρουσιάσουν τις μαγικές τους δημιουργίες για το 2020. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν 3 μοναδικές εταιρείες νυφικών που κάθε μια στο είδος της είναι ξεχωριστή. Πάνω από 250 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ θα έχετε την δυνατότητα να τα δείτε από κοντά για να κάνετε τις επιλογές σας!!!
Για να παραλάβετε την έντυπη ή ηλεκτρονική σας πρόσκληση και το πρόγραμμα επιδείξεων, στείλτε τα στοιχεία σας στο info@nantina.gr με θέμα : THESSALONIKI BRIDAL FASHION WEEK - TBFW

Περισσότερες πληροφορίες στο: 212 1050348, Ανδρέας Βούτος

​Σελίδα Εκδήλωσης (συνεχής ενημέρωση) : 
https://www.facebook.com/events/387377641933495/

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και λόγο της παράλληλης πραγματοποίησης κλαδικού δειγματισμού(ΜΟΔΑ ΓΑΜΟΥ) την ίδια χρονική περίοδο σε  ξενοδοχεία της πόλης, θα υπάρχει μεταφορικό μέσο που θα εξυπηρετεί μετακινήσεις από και προς τα ξενοδοχεία. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην πρόσκληση σας.
]]>
<![CDATA[4ο Wedding to be in Syros…on the beach]]>Thu, 22 Aug 2019 13:11:48 GMThttp://nantina.gr/blog--news/4-wedding-to-be-in-syroson-the-beachΣτις 18 Αυγούστου η εταιρία DOUNAVIS GROUP, πραγματοποίησε το 4ο Wedding to be in Syros…on the beach, στην παραλία Βάρη  της Σύρου.  Ο  οίκος νυφικών NANTINA παρουσίασε μοναδικές δημιουργίες και πρωτότυπα σχέδια για τις νύφες του 2020. Υπέροχα νυφικά φορέματα με αέρινα υφάσματα μάγεψαν τους παρευρισκόμενους και προκάλεσαν τα βλέμματα!!!!!
Picture
Νυφικά και φινάλε στην υπέροχη παραλία της Βάρης στην Σύρο απο υπέροχα μοντέλα!!!!
Συμμετείχαν επίσης , η boutique γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων υψηλής ραπτικής JADE, το κατάστημα οπτικών επώνυμων οίκων KOIS OPTICS, το κατάστημα γυναικείων casual chic ρούχων VIRGO by Anna Kallinikou και η εταιρεία εισαγωγής επώνυμων γυαλιών ηλίου VISTA A.E. Στη συνέχεια ακολούθησε live beach party με το Γιώργο Τσαλίκη.
Επώνυμα μοντέλα, μεταξύ αυτών οι  Ελισάβετ Δοβλιατίδου (Survivor 2) , Τάμτα Μαστοράκη (My Style Rocks), Έφη Αναστασοπούλου(My Style Rocks 2) , Ιωάννα Παπαγιάννη(Next Top Model  1),  Jenny Mclain, , Μικαέλα Στεφάνου, Μαρία Αρακά, Σοφία Ρούσσου, Ασημίνα Ραφιοπούλου και  Μαργαρίτα Δαλέζιου  έλαβαν μέρος στο υπέροχο beach fashion show.
Το παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, γνωστοί επιχειρηματίες, αθλητές και άλλοι.

 Φωτογραφίες: Πρέκας Γιώργος
  Διοργάνωση
 DOUNAVIS GROUP
 Πληροφορίες:
DOUNAVIS GROUP
Βενέδικτος Δούναβης (κινητό 6977000631)
Νακακη Αικατερίνη (κινητό 6944184750)
Email: dounavisgroup@gmail.com
Picture
Αναστασοπούλου Έφη
Picture
Παπαγιάννη Ιωάννα
Picture
Δοβλιατίδου Ελισάβετ
Picture
Μικαέλα Στεφάνου
Picture
Δοβλιατίδου Ελισάβετ
Picture
Τάμτα Μαστοράκη
Picture
Τσαλίκης Γιώργος
]]>
<![CDATA[Στράτος Τζώρτζογλου & Σοφία Μαριόλα]]>Sun, 09 Jun 2019 09:50:23 GMThttp://nantina.gr/blog--news/7350392
Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα πριν λίγες ώρες παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό του Τίμιου Σταυρού στο Ακρωτήρι των Χανίων της Κρήτης και κουμπάροι ήταν η Βάνα Μπάρμπα, ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης. Η Σοφία Μαριόλα φόρεσε νυφικό του Βλάσση Χολέβα, ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου κουστούμι του Νίκου Αποστολόπουλου.
Το ζευγάρι βιώνει έναν μαγικό  έρωτα και εχθές αντάλλαξαν στα Χανιά,  ενώπιον Θεού και ανθρώπων όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου ήταν από την αρχή της εβδομάδας στο νησί, προκειμένου να επιμεληθούν κάθε λεπτομέρεια του γάμου τους.
Οι ίδιοι είναι τρομερά χαρούμενοι και αυχαριστηθηκαν την μεγάλη προσέλευση των αγαπημένων τους φιλων.


.

Picture
Πηγή φωτό: Προσωπικο ιστολόγιο Σοφία Μαρόλα και flashnews.gr

]]>
<![CDATA[Η Διαφορα αναμεσα στο Trunk Show και στο Sample Sale]]>Wed, 05 Jun 2019 16:28:35 GMThttp://nantina.gr/blog--news/-trunk-show-sample-saleΕπειδή ποτέ δεν ξέρεις, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεις το αγαπημένο σου νυφικό σε ένα Trunk Show.
Τι ακριβώς είναι το Trunk Show?
Το Trunk Show είναι ένα ιδιαίτερο γεγονός στο οποίο ένας σχεδιαστής νυφικών, ή ένας από τους αντιπροσώπους ή στυλίστες του, επισκέπτεται μια νυφική ​​μπουτίκ σε μια καθορισμένη ημέρα με όλη τη σειρά των νέων νυφικών φορεμάτων. Για να συμμετέχετε, επικοινωνείτε με το κατάστημα για να προγραμματίστε ένα ραντεβού στο σαλόνι ώστε, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, να δείτε τη συλλογή και να δοκιμάσετε τα φορέματα.
 
Που και πότε πραγματοποιούνται;
Καλέστε το κατάστημα νυφικών (ενδέχεται να  δείτε και  προβολή στα social media) για να δείτε πότε και εάν υπάρχουν προγραμματισμένες εκδηλώσεις και με ποιους σχεδιαστές. Τα περισσότερα

σαλόνια μοιράζονται επίσης πληροφορίες σχετικά, στις ιστοσελίδες τους. Τα Trunk Shows  προγραμματίζονται πολύ νωρίτερα, έτσι ώστε τα καταστήματα να μπορούν να σας δώσουν μια λίστα με ημερομηνίες και σχεδιαστές. Οι παρουσιάσεις διαρκούν  από μία έως μερικές μέρες και τα ραντεβού γεμίζουν γρήγορα - γι 'αυτό κλείστε ένα ραντεβού το συντομότερο δυνατό.
 
Τι διαφορά έχει η επιλογή νυφικού σε Trunk Show?
Τα περισσότερα νυφικά σαλόνια φέρουν μόνο μια περιορισμένη επιλογή νυφικών από έναν σχεδιαστή ή μια εταιρεία νυφικών. Σε αυτές τις εκδηλώσεις σας δίνουν την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα ευρύ φάσμα φορεμάτων από έναν συγκεκριμένο σχεδιαστή που μπορεί να μην διατίθενται όλα,  κανονικά στο συγκεκριμένο κατάστημα, συνέχεια. Εάν έχετε δει έναν συγκεκριμένο σχεδιαστή, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε το έργο τους, να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ και να σφραγίσετε τη συμφωνία για το αγαπημένο σας νυφικό. Ακόμα κι αν τελικά δεν επιλέξετε το νυφικό σας,  θα έχετε μια καλύτερη αίσθηση για το αν αυτός είναι ο σχεδιαστής για σας - μερικές φορές τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά στο Instagram ή σε ένα περιοδικό από ό, τι στο σώμα σας, το οποίο είναι πάντα καλό να το γνωρίζετε.
 
 
Επιπλέον Προνόμια
 
Εσείς, σαν αγοραστής, θα ωφεληθείτε γιατί θα μιλήσετε με τον πραγματικό σχεδιαστή σχετικά με τα εσώρουχα και τυχόν αλλαγές που ίσως θέλετε να κάνετε σε κάποιο σχέδιο. Οι σχεδιαστές επωφελούνται από τη διοργάνωση  επειδή μπορούν και  παρακολουθήσουν τις νύφες άμεσα και προετοιμάζονται για να ακούσουν τα σχόλιά τους. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να μάθουν απευθείας από τον καταναλωτή. Το νυφικό σαλόνι επωφελείται επειδή παρουσιάζει - και ενδεχομένως πωλεί-φορέματα που δεν αποτελούν μέρος του συνήθους αποθέματος. Και μερικές φορές προσφέρονται προσφορές,  εάν αγοράσετε ένα φόρεμα κατά τη διάρκεια ενός Trunk Show.
 
Διαφορά Trunk Show και Sample Sale
Ένα Sample Sales είναι ένα event προσφορών, δηλαδή όταν ένα νυφικό σαλόνι πουλάει  τα νυφικά φορέματα που διαθέτει ήδη στο κατάστημα του, σε μεγάλη έκπτωση. Αυτά τα φορέματα ονομάζονται δείγματα επειδή είναι αυτά που οι νύφες δοκιμάζουν στο κατάστημα πριν παραγγείλουν αυτό που επιθυμούν, με τις συγκεκριμένες τροποποιήσεις ή / και αλλαγές τους.
 
Ένα Trunk Show δεν είναι, πρακτικά, μια περίοδος έκπτωσης, δεδομένου ότι τα φορέματα δεν προορίζονται  για προσφορά. Αλλά, στα Trunk Show αρκετές φορές προσφέρουν μια έκπτωση(προαιρετικά πολλές φορές)  για την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας, οπότε μην διστάσετε να ρωτήσετε. Αυτό μπορεί να φαίνεται  σαν μικρή αποταμίευση αυτήν την εποχή, αλλά μπορεί να κάνει την διαφορά εάν οργανώνετε τον γάμο σας, με έναν σφιχτό προϋπολογισμό.

]]>
<![CDATA[Οδηγός Σιλουετας]]>Sat, 26 Jan 2019 09:21:12 GMThttp://nantina.gr/blog--news/6231861
Οδηγός Σιλουέτας: Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε τη σιλουέτα του νυφικού που αναδεικνύει  καλύτερα το σώμα σας.
Ball Gown (Πλούσιο)
Το πιο βασιλικό φόρεμα έχει την  διαχρονική και άξια ενός παραμυθιού. 
1. Ένα κομψό μπούστο που κόβει τη μέση
2. Το πλήρες σχήμα της καμπάνας στην φούστα είναι εκπληκτικό (και κρύβει πολλά!)
3. Τα στρώματα των υφασμάτων φαίνεται να κυματίζουν στον διάδρομο και τα σκαλιά της εκκλησίας.
 Γιατί Πλούσιο(φουσκωτό) Νυφικό:
Αυτό το κλασικό σχήμα νυφικού είναι ένα σημάδι αγάπης για την παράδοση. Οι νύφες όλων των τύπων σώματος λατρεύουν αυτήν την αίσθηση επειδή η αντίθεση μεταξύ της ογκώδους φούστας και του στενού μπούστου προσελκύει την προσοχή στο στενότερο σημείο της μέσης. Χάρη στον όγκο του, μια σιλουέτα με πλούσιο μπούστο μπορεί να βοηθηθεί στην εξισορρόπηση μιας πιο όμορφης εικόνας.
Sheath (Ίσιο)
Μπορείτε να φορέσετε ένα φόρεμα με λεπτή σιλουέτα που διαθέτει  εκθαμβωτικές διακοσμήσεις ή να την κρατήσετε σε μια μινιμαλιστική κομψότητα.
 
1.Το πατρόν πρέπει ακολουθεί το φυσικό σχήμα του σώματός σας, αλλά χωρίς να διαγράφει υποχρεωτικά τις καμπύλες. 
2.Ένα κομψό σχέδιο προσδίδει έναν αβίαστο και μοντέρνο αέρα 
3. Οι μακρές, ευθείες γραμμές έχουν αποτέλεσμα να ‘προσθέτουν’ ύψος 
Γιατί Ίσιο νυφικό;
Ορισμένα ίσια νυφικά μοιάζουν με ριχτά φορέματα, άλλα εντοπίζουν προσεκτικά το περίγραμμα του σώματός σας, ενώ άλλα είναι λίγο πιο ίσια, σαν μια στήλη. Και οι τρεις είναι καλές επιλογές για petite νύφες, ή εκείνες που είναι επιφυλακτικές στο να φορούν φορέματα από πολλά υφάσματα. Ένα ίσιο φόρεμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα λιγότερο επίσημο στυλ ή για ένα παραλιακό concept.
Γοργόνα
Η λαμπερή σιλουέτα που αγκαλιάζει το σώμα ενισχύει τις καμπύλες για ένα απολαυστικό αποτέλεσμα.
 1.Ένα επιμήκη μπούστο αγκαλιάζει το σώμα σας κάτω από τους γοφούς
2.Η χαρακτηριστική φούστα εμφανίζεται από το μέσο του μηρού ή τα γόνατα
3. Το περίγραμμα του πατρόν δίνει έμφαση στο σχήμα κλεψύδρας
  Γιατί γοργονέ;
Η γοργόνα  είναι μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση για νύφες που λαχταρούν ένα μικρό δράμα. Η χαρακτηριστική φούστα μπορεί να είναι στενή ή ανοιχτή, κομψή ή ελεύθερη - και η κάθε μια δίνει στο φόρεμά σας ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Οι νύφες με καμπύλες αγαπούν τις γοργόνες, αλλά αυτή η σιλουέτα χαρακτηρίζει  περισσότερο τις γραμμές του σώματος και θέλει προσοχή εκεί όπου ήδη υπάρχουν ‘έντονες’.
A-Line (Γραμμή Άλφα)
Με τις λεπτές και ισορροπημένες γραμμές της, αυτή η κλασική σιλουέτα κολακεύει κάθε νύφη. 
1. Ένα προσαρμοσμένο μπούστο υπογραμμίζει το στενότερο σημείο
2. Η φούστα ξετυλίγεται σταδιακά σε σχήμα Α
3. Ένα φόρεμα σε άλφα γραμμή είτε είναι δομημένο ή είτε αέρινο, είναι πάντα εύκολο να φορεθεί από κάθε σωματότυπο.
 
Γιατί Άλφα Γραμμή;
Η τέχνη μιας γραμμής Α είναι στις αναλογίες. Η χαραγμένη κλίση της φούστας ανοίγει πάνω από τους γοφούς σας και ισορροπεί το μπούστο για ένα βλέμμα που δεν είναι ούτε πάνω ούτε κάτω βαρύ. Η καθολική κλήση της σιλουέτας καθιστά την γραμμή A ιδανική αφετηρία αν δεν είστε σίγουροι ποιο στυλ να δοκιμάσετε πρώτα.
Κοντό
Εάν τα μακριά φορέματα δεν είναι το φόρτε σας, ένα όμορφο κοντό νυφικό φόρεμα είναι το κατάλληλο.
 1.Το μήκος της  φούστας μπορεί να φθάνει στο γόνατο, να έχει μήκος τσαγιού(tea length), ή να βρίσκεται κάπου στο μεταξύ(midi) 
2.Ένα ανάλογο στυλ φορέματος λειτουργεί καλά για τους πολιτικούς γάμους, (ή ακόμα και για τη δεξίωση)
 3.Τα βλέμματα πέφτουν στα αξεσουάρ. Προσοχή στα παπούτσια!
 Γιατί Κοντό φόρεμα;
Το τέλειο σύντομο γαμήλιο φόρεμα θα σας βοηθήσει να φανείτε κομψή χωρίς να αισθάνεστε πολύ περιορισμένη. Τα κοντά στυλ είναι κατάλληλα για νύφες που πραγματοποιούν τον γάμο τους σε μια παραλία ή σε ένα γάμο με  προορισμό(όπου σε ένα ταξίδι δεν εξυπηρετεί ένα διαφορετικό νυφικό), σε μια λιγότερο επίσημη τελετή, ή έναν πολιτικό γάμο.

]]>
<![CDATA[Η ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗς]]>Sat, 13 Oct 2018 19:33:33 GMThttp://nantina.gr/blog--news/3227739
Σήμερα γάμος γίνεται και η οικογένεια Μακρυπούλια έχει διπλή χαρά, αφού ο Άκης, αδερφός της Ζέτας, παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο την αγαπημένη του Ελίζα και στην συνέχεια βαπτίζεται η μικρή Κυριακή.
Το νυφικό, της υπέροχης νύφης, είναι του οίκου ΝΑΝΤΙΝΑ. Η Ελίζα επέλεξε μια πολύ μοναδική δημιουργία που της ταιριάζει  απόλυτα και αναδεικνύει τόσο την σιλουέτα της αλλά και το στυλ της.
Ολόκληρη η ομάδα δημιουργών της ΝΑΝΤΙΝΑ τους εύχεται ολόψυχα να ζήσουν ευτυχισμένοι.
Φυσικά και η Ζέτα έλαμπε από χαρά , στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη. 
Σύντομα θα έχουμε περισσότερο φωτογραφικό υλικό.


Πρόσφατες δημοσιεύσεις από ιστοσελίδες:
]]>
<![CDATA[3ο Fashion Show στην Σύρο ...με άρωμα SURVIVOR]]>Sat, 08 Sep 2018 09:23:22 GMThttp://nantina.gr/blog--news/3-fashion-show-survivor
 Ένα πανέμορφο music και art show επάνω στην άμμο
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία DOUNAVIS GROUP  διοργάνωσε  το 3o Wedding To Be In Syros on the beach 2018  στην πανέμορφη παραλία της Βάρης, στην Σύρο.
Την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018  στις 17:00 εως 23:00  πραγματοποιήθηκε το 3ο Beach
Fashion Show 2018 με μόδα από την εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων VIRGO by Anna Kallinikou και την εταιρεία κοσμημάτων BELLE EPOQUE & ΙΣΙΔΑ. Η επίδειξη έκλεισε με  Νυφικά της νέας collection 2019 από τον γνωστό οίκο νυφικών ΝΑΝΤΙΝΑ ATHENS
Συμμετείχαν 15 γνωστά μοντέλα, μεταξύ άλλων η ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΔΟΒΛΙΑΤΙΔΟΥ (πρώην παίκτρια Survivor 1, model), Τάμτα Μαστοράκη(Top Model), Jenny McCain, Αλεξάνδρα Γεωργούλη, Παπαμαργαρίτου Ξένια, Margaret D'alesio Avon, Μικαέλα Στεφάνου, Ρούσσου Σοφία-Σόνια, Μαρία Νομικού.
Την αισθητική περιποίηση ανέλαβαν  το κομμωτήριο Iosif Hair Experience και το ινστιτούτο Spa Therapies by Antonia.
Μετά το Fashion Show ακολούθησε beach party με συμμετοχή 2 χιλιάδων επισκεπτών από το  γνωστό συγκρότημα VEGAS και τον  DJ Christos Roussos.
Την παρουσίαση έκανε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός της Σύρου (Prime Radio 100,3) Γιώργος Ρούσσος.
Την επιμέλεια της φωτογράφησης έκανε ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου Ερμούπολης και του Πολιτιστικού συλλόγου Βάρης “Η Πανάχραντος”. Διοργάνωση DOUNAVIS GROUP
Την εκδήλωση παρακολούθησαν επώνυμοι, τοπικοί παράγοντες, εφοπλιστές,  επιχειρηματίες , κάτοικοι και τουρίστες της πανέμορφης Σύρου.

]]>