Κριός

Aries Logo

 

Με κύριο μέλημά σας τα οικονομικά και τον τρόπο διαχείρισής τους, αρχίζει αυτός ο μήνας, ο οποίος δείχνει το σκληρό του πρόσωπο όπως οι άνθρωποι στα αρνιά, σε ότι αφορά τις οικονομικές, αλλά και τις συναισθηματικές σας συνδιαλλαγές. Αρχικά ο Ήλιος στον Ταύρο τονίζει την ανάγκη σας να στραφείτε σε εύρεση λύσεων και να βάλετε προτεραιότητα τον τομέα των οικονομικών σας, ο οποίος περιμένετε εναγωνίως να αναστηθεί αυτό το Πάσχα.
Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από 20/4 έως 1/5 προσφέροντας στους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο την ευκαιρία να ακούσετε κάποια νέα που θα σας ξεσηκ
ώσουν, ενώ πολλοί μπορείτε να βρείτε μια λύση μέσα από αυτά. Η σύνοδος με τον Ουρανό και η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα από 20 έως 24/4 φέρνει αντιμέτωπους τους γεννημένους στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου με συζητήσεις που καίνε τα σωθικά, συνειδητοποιώντας πως θα πρέπει να αλλάξετε άμεσα πορεία σε κάποιους τομείς της ζωή σας. Το εξάγωνο με τον Δία που ακολουθεί τις 22 έως 26/4 θα βοηθήσει να εκδηλώσετε τις προθέσεις σας στους άλλους ευθέως αλλά και υπερβολικά.
 
Στις 2/5 που ο Ερμής περνάει στον Ταύρο έως τις 15/5, η υλιστική αντίληψη για τα πράγματα πρυτανεύει για τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο, τόσο που φτάνετε σε σημείο να αναλογίζεστε αν τα 30 αργύρια που πήρε ο Ιούδας για μια τόσο ανίερη πράξη, ήταν αρκετά, ή πιάστηκε κορόιδο.
Η αντίθεση με τον Κρόνο από 2 έως 8/5 και η σύνοδος με τον κυβερνήτη σας Άρη από 3 έως 13/5, σας κάνουν να σκέφτεστε σκληρά και πεισματικά και να μιλάτε αιχμηρά και δεικτικά. Από όλη αυτή τη θολούρα βγαίνετε από τις 16/5 και μετά, που ο Ερμής περνάει στους Διδύμους, βρίσκοντας και πάλι τον παλιό καλό αυθόρμητο εαυτό σας. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο από 20/4 έως 9/5 καλύπτοντας πολλά κενά και βουλώνοντας πολλές τρύπες από οικονομικές ή συναισθηματικές διαρροές. Δυστυχώς όμως δεν μπορεί να κάνει πολλά, γι αυτό συμβιβαστείτε με ένα απλό κερί και μην σιροπιάζετε περίτεχνες λαμπάδες.
Από τις 10/5 που θα περάσει στους Διδύμους, οι γεννημένοι στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο ξαναβρίσκετε τη φόρμα σας, πετάτε τις δυσάρεστες αναμνήσεις και συνεννοείστε καλύτερα με συντρόφους, συγγενείς, και ανθρώπους της καθημερινότητας. Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου, απολαμβάνετε από 16 έως 21/5 πολλές προκλήσεις, μία νέα συναρπαστική γνωριμία και κάποια αλλαγή που σας ενθουσιάζει.
Ο κυβερνήτης σας Άρης στον Ταύρο, έχει σκοπό να αναστατώσει τη συναισθηματική σας ζωή ειδικά των γεννημένων στα δύο πρώτα δεκαήμερα. Η αδιαλλαξία δεν θα βοηθήσει καθόλου, αντίθετα χρειάζεται μεγάλη διπλωματία για να αποφύγετε εκρήξεις και ρήξεις. Η επιθυμία σας να ξοδέψετε υλικά και συναισθηματικά είναι έντονη, αναπτύσσοντας μια ιδιαίτερη καταναλωτική τάση μέσα στο Πάσχα. Κατανοητό, αλλά όχι εφικτό για τους περισσότερους, που καλείστε να κοντρολάρετε τις επιθυμίες σας.
 
Το γεγονός αυτό της ψύχραιμης στάσης και αντιμετώπισης, γίνεται ακόμα πιο επιτακτικό, εφόσον ο κυβερνήτης σας συμμετέχει δυσαρμονικά και στην Πανσέληνο στις 25/4 στον Σκορπιό με τη Σεληνιακή έκλειψη, αλλά και στη Νέα Σελήνη που ακολουθεί στις 10/5 με την Ηλιακή έκλειψη. Γύρω από αυτές τις μέρες οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, κάποιες παρελθοντικές οικονομικές εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο, ενώ παράλληλα η τάση σας να πάτε κόντρα ξοδεύοντας περισσότερο, δεν είναι η δέουσα. Στην Πανσέληνο αυτή, η ενέργεια και η όρεξή σας ελαττώνονται, το ίδιο και η σεξουαλική σας επιθυμία.
 
Η Νέα Σελήνη που ακολουθεί στις 10/5 στον Ταύρο με τη συνοδεία της Ηλιακής έκλειψης και με τη συμμετοχή του κυβερνήτη σας και πάλι, σας ωθεί σε σπατάλες που πρέπει να αποφύγετε, αντίθετα εκμεταλλευτείτε την ενέργειά σας ώστε να επικοινωνήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, προχωρώντας σε καθοριστικές πρωτοβουλίες.

Πηγή: www.astrology.gr

 

 

Ειδήσεις

Νυφικα στην παραλια για το 2018

07-09-2017 Hits:1293 Ειδήσεις nantina

Νυφικα στην παραλια για το 2018

Νυφικά φορέματα στην παραλία της Βάρης παρουσίασε και εφέτος η ΝΑΝΤΙΝΑ, στα πλαίσια του Wedding To Be In Syros Vol.2. Ακόμα μια υπέροχη διοργάνωση από την εταιρεία DOUNAVIS GROUP, που...

Read more

Celebrity News

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

11-07-2017 Hits:3309 Celebrities nantina

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας που άνοιξε ο χορός των γάμων των επωνύμων ης Ελληνικής Showbiz. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν οι πρώτοι που αποφάσισαν να ενωθούν με...

Read more

Real Weddings

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

22-02-2017 Hits:2182 Real Weddings nantina

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

Φωτογραφίες απο τον Γαμο μας 17 Σεπτεμβρίου. Γιωργος - Σοφια και το τελειο νυφικο μου..!!!!       Περισσότερες εικόνες εδω   Κράτα το

Read more

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

- Ερμού & Ευαγγελιστρίας 7,(Κέντρο Αθήνα)

  Τηλ., 212 1050348, 6986720794

- Αρετής 47, Άγιοι Ανάργυροι

  Τηλ. 210 2693898, 2102624174

- Αγίου Μελετίου 77, (Πλ.Αμερικής)

  Τηλ.6986720794, 210 8660935

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Nantina's Facebook Page Official Nantina Twitter Page Google Plus NANTINA 
 Youtube Channel with Nantina videos  Pinterest Nantina Page