Καρκίνος

CANCER

 
Ένας ευνοϊκός μήνας ξεκινά για εσάς με εξαίρεση την πρώτη Σεληνιακή έκλειψη, που αφορά τον κυβερνήτη σας τη Σελήνη. Κατά τα άλλα το φετινό Πάσχα έχει πολλά αναστάσιμα μηνύματα, τα οποία χρειάζεστε, προκειμένου να διαφοροποιήσετε αρκετές από τις υπάρχουσες καταστάσεις.
 
Ο Ήλιος στον Ταύρο εμπνέει την κοινωνική σας ζωή και τις συλλογικές δραστηριότητες που για εσάς μεταφράζονται φτιάχνοντας τσουρέκια με την οικογένεια και τους φίλους, ή λαμβάνοντας ενεργά μέρος στις γιορτινές διαδικασίες. Ο Ερμής θα βρίσκεται από 20/4 έως 1/5 στον Κριό με αποτέλεσμα οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, να έχετε πολλές συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά θέματα.
 
Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου και στις αρχές του δεύτερου, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο χειρισμό του λόγου και των αντιδράσεών σας από 20 έως 24/4 που οι δυσαρμονικές όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα, δοκιμάζουν την υπομονή και την διαλλακτικότητά σας. Από τις 2/5 που ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, η ικανότητα συγκέντρωσης που σας διέπει, βοηθάει στο να εξελίξετε φιλίες και γνωριμίες, με τρόπο ιδιαίτερα χρήσιμο τρόπο για εσάς στο μέλλον.
 
Η αντίθεση με τον Κρόνο από 2 έως 8/5 δίνει μια ρεαλιστική ικανότητα στους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο σε ότι αφορά τις πάσης φύσεως σχέσεις, ενώ αν έχει τεθεί ένα θέμα με τα παιδιά σας, θα το συζητήσετε ψύχραιμα, δίνοντας και λαμβάνοντας κατανόηση. Η ενεργητικότητα του μυαλού των γεννημένων στα δύο πρώτα δεκαήμερα, βρίσκεται σε πολύ ανεβασμένα επίπεδα από 3 έως 13/5, κάνοντας αυτό το διάστημα ιδιαίτερα ωφέλιμο και εποικοδομητικό.
 
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται και αυτή στον Ταύρο από 20/4 έως 9/5, χαρίζοντάς σας όμορφες στιγμές με φίλους και διασκεδάσεις με παρέες και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο πολλοί από εσάς και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, προβληματίζεστε για το μέλλον μια σχέσης, ή για ένα σχέδιο που θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή, κάτω από την επιρροή της αντίθεσης με τον Κρόνο από 20 έως 27/4. Η παράλληλη επιρροή του τριγώνου με τον Πλούτωνα έως τις 30/4 σας κάνει να θέλετε να δώσετε άλλη πνοή στις σχέσεις σας, δεν είναι όμως σίγουρο αν θα υπερισχύσει το πάθος σας, ή η αμφιβολία. Το διάστημα αυτόθα είναι για πολλούς καθοριστικό και θα σας ταλαντεύσει πάρα πολύ, μέχρι να πάρετε μια απόφαση.
 
Το θέμα είναι πως δεν θέλετε να φύγετε, αλλά ούτε και να μείνετε αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα. Στις 10/5 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, δείχνοντάς σας όλες τις αθέατες πλευρές των καταστάσεων, ξεσκεπάζοντας παρασκηνιακές και κακόβουλες ενέργειες και δίνοντάς σας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, πριν ενεργήσετε. Ο Άρης βρισκόμενος και αυτός στον Ταύρο όλο τον μήνα, γίνεται υπερασπιστής των δικαιωμάτων σας, τονώνει την αυτοπεποίθησή σας και βοηθάει στη λήψη αποφάσεων και πρωτοβουλιών.
 
Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις αυξάνονται, ενώ παρόλη την εξωστρεφή σας διάθεση, η ένταση καραδοκεί. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο δεν θα αποφύγετε κάποιες συγκρούσεις από 22 έως 28/4 κάτω από την επιρροή της αντίθεσης με τον Κρόνο, οι οποίες θα προέρχονται από διαφωνίες και διαφορετικές οπτικές στις σχέσεις σας με τους άλλους. Το καλύτερο διάστημα έρχεται από 27/4 έως 15/5 που το τρίγωνο με τον Πλούτωνα εξομαλύνει τις καταστάσεις, χαρίζει αντοχή, ψυχική δύναμη και επιτρέπει να μεταμορφώσετε τη ζωή σας όπως εσείς επιθυμείτε.
 
Στην Πανσέληνο στις 25/4 που συνοδεύεται από τη Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό, θα αισθάνεστε μπερδεμένοι σαν κουβάρι, καταφεύγοντας σε αποδράσεις, παρά μένοντας εστιασμένοι σε όσα σας απασχολούν.
 
Η συναισθηματική σας φόρτιση δεν επιτρέπει καθοριστικές κινήσεις και αποφάσεις. Στη Νέα Σελήνη στις 10/5 συνοδεία της Ηλιακής έκλειψης στον Ταύρο, θα έρθετε κοντά σε φίλους και ανθρώπους που μοιράζεστε κοινούς στόχους, ξεκινώντας μια νέα πορεία που θα καθοριστεί από την αναλογία των όσων σας χωρίζουν αλλά και όσων σας ενώνουν.

Πηγή: www.astrology.gr

Ειδήσεις

Νυφικα στην παραλια για το 2018

07-09-2017 Hits:1293 Ειδήσεις nantina

Νυφικα στην παραλια για το 2018

Νυφικά φορέματα στην παραλία της Βάρης παρουσίασε και εφέτος η ΝΑΝΤΙΝΑ, στα πλαίσια του Wedding To Be In Syros Vol.2. Ακόμα μια υπέροχη διοργάνωση από την εταιρεία DOUNAVIS GROUP, που...

Read more

Celebrity News

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

11-07-2017 Hits:3309 Celebrities nantina

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας που άνοιξε ο χορός των γάμων των επωνύμων ης Ελληνικής Showbiz. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν οι πρώτοι που αποφάσισαν να ενωθούν με...

Read more

Real Weddings

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

22-02-2017 Hits:2182 Real Weddings nantina

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

Φωτογραφίες απο τον Γαμο μας 17 Σεπτεμβρίου. Γιωργος - Σοφια και το τελειο νυφικο μου..!!!!       Περισσότερες εικόνες εδω   Κράτα το

Read more

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

- Ερμού & Ευαγγελιστρίας 7,(Κέντρο Αθήνα)

  Τηλ., 212 1050348, 6986720794

- Αρετής 47, Άγιοι Ανάργυροι

  Τηλ. 210 2693898, 2102624174

- Αγίου Μελετίου 77, (Πλ.Αμερικής)

  Τηλ.6986720794, 210 8660935

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Nantina's Facebook Page Official Nantina Twitter Page Google Plus NANTINA 
 Youtube Channel with Nantina videos  Pinterest Nantina Page