Λέων

LEON 

Θα χρειαστείτε μεγάλη προσπάθεια για να επιτύχετε τους στόχους σας αυτόν τον μήνα, ειδικά τους επαγγελματικούς. Οι ευθύνες σας αυξάνονται, οι οικογενειακές υποχρεώσεις διογκώνονται και η στάση σας είναι εριστική και ιδιόρρυθμη. Με τον κυβερνήτη σας Ήλιο στον Ταύρο, οι επαγγελματικές σας υποθέσεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας, ενώ ακόμα και τις διακοπές του Πάσχα, καταστρώνετε σχέδια με σκοπό να αποφέρουν καρπούς.
 
Η δυσαρμονική όμως όψη του κυβερνήτη σας με τον Κρόνο από 20/4 έως 4/5, δημιουργεί εμπόδια στους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα, τα οποία καλείστε να αξιολογήσετε χωρίς να περιφρονήσετε τις πηγές τους.
Ο Ερμής που θα κινείται στον φιλικό Κριό από 20/4 έως 1/5, σας κάνει να προγραμματίζετε ένα ταξίδι που θέλετε πολύ να πραγματοποιήσετε. Η πειθώ του λόγου των γεννημένων στο δεύτερο δεκαήμερο από 22 έως 26/4, φέρνει κοντά σας ανθρώπους, έτοιμους να ανταποκριθούν στα καλέσματα και στις προτροπές σας.
 
Δεν αποκλείεται μια απροσδόκητη συνάντηση να ενθαρρύνει τους σκοπούς σας. Από τις 2/5 ο Ερμής περνάει και αυτός στον Ταύρο, επιβεβαιώνοντας πως ο επαγγελματικός τομέας σας απασχολεί ιδιαίτερα. Το θέμα για πολλούς και ιδιαίτερα για τους γεννημένους στα δύο δεκαήμερα είναι, πως θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα από 3 έως 13/5 που ο Ερμής σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με Άρη και Κρόνο. Κάποια θέματα δεοντολογίας έρχονται στο προσκήνιο, τα οποία εκφράζετε με τρόπο που εκνευρίζει τους άλλους, δείχνοντας πως δεν έχετε σκοπό να συζητήσετε, αλλά να επιμείνετε ανυποχώρητα.
 
Εμπνέεστε από τις δικές σας θέσεις και προβάλλετε τις ιδέες και τις απόψεις σας κυριαρχικά. Οι κόντρες με άτομα ηγεσίας, μπορεί να προκαλέσουν ένα ρήγμα, που αν σκεφτείτε καλύτερα, δεν σας συμφέρει καθόλου στην παρούσα φάση. Τα πράγματα εξομαλύνονται με το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους στις 16/5, νιώθοντας πως το έξυπνο πουλί πιάνεται από τη μύτη και αποφασίζοντας να την κατεβάσετε λιγάκι.
 
Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται και αυτή στον Ταύρο από 20/4 έως 9/5 θα βοηθήσει να γοητεύσετε με την παρουσία σας όσους θέλετε να πάρετε με το μέρος σας στον επαγγελματικό σας χώρο, χρειάζεται όμως μεγάλη προσπάθεια να καλύψετε την εριστική σας τάση και να μην διχάσετε τους άλλους. Αυτό συμβαίνει με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο από 20 έως 27/4, η οποία δημιουργεί ψυχρότητα στους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, ενώ παράλληλα δοκιμάζει την ευαισθησία σας. Ωστόσο αυτό που σας σώζει είναι το γερό σας ένστικτο και η ικανότητα να καταλαβαίνετε τι θέλουν οι άλλοι να ακούσουν, χωρίς να εσείς να ξεφύγετε από τις θέσεις και τις αρχές σας.
 
Από τις 10/5 που η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, νιώθετε πιο απελευθερωμένοι, επιθυμώντας να ανατρέψετε το βαρύ κλίμα με ανατροπές που σκοπό έχουν να εντυπωσιάσουν και να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω σας. Ο Άρης θα βρίσκεται και αυτός στον Ταύρο όλο τον μήνα, προτρέποντάς σας να διεκδικήσετε κέρδη και οφέλη από επαγγελματικές δραστηριότητες. Η υπερδιέγερση θα είναι έντονη, ενώ οι δραστηριότητές σας θα είναι ατέλειωτες. Μπορεί να χρειαστεί να επιβαρυνθείτε με επιπλέον δουλειά, προκειμένου να αποδείξετε πως αξίζετε μια καταξίωση, αλλά η νευρικότητα θα σας κουράσει αρκετές φορές.
 
Η αντίθεση με τον Κρόνο από 22 έως 28/4 δημιουργεί νευρικότητα στους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, η οποία έχει αντίκτυπο και μέσα στο σπίτι, αλλά και στα μέλη της οικογένειάς σας. Η Πανσέληνος στις 25/4 με τη συνοδεία της Σεληνιακής έκλειψης στον Σκορπιό, ρίχνει τη διάθεσή σας, ενώ παράλληλα σας υπενθυμίζει πως έχετε ευθύνη για όσα σας στενοχωρούν και σας προβληματίζουν.
 
Η δυσκολία αναμέτρησης με τον εαυτό σας, αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτό το διάστημα. Η Νέα Σελήνη που ακολουθεί στις 10/5 στον Ταύρο, είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς εφόσον συνοδεύεται από την Ηλιακή έκλειψη, προτρέποντάς σας να ασχοληθείτε με ένα οικογενειακό θέμα, με τις ανάγκες του σπιτιού, ή με ένα καριέρας δρομολογώντας τις λύσεις τους.

 

Πηγή: www.astrology.gr

Ειδήσεις

Νυφικα στην παραλια για το 2018

07-09-2017 Hits:1293 Ειδήσεις nantina

Νυφικα στην παραλια για το 2018

Νυφικά φορέματα στην παραλία της Βάρης παρουσίασε και εφέτος η ΝΑΝΤΙΝΑ, στα πλαίσια του Wedding To Be In Syros Vol.2. Ακόμα μια υπέροχη διοργάνωση από την εταιρεία DOUNAVIS GROUP, που...

Read more

Celebrity News

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

11-07-2017 Hits:3309 Celebrities nantina

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας που άνοιξε ο χορός των γάμων των επωνύμων ης Ελληνικής Showbiz. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν οι πρώτοι που αποφάσισαν να ενωθούν με...

Read more

Real Weddings

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

22-02-2017 Hits:2182 Real Weddings nantina

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

Φωτογραφίες απο τον Γαμο μας 17 Σεπτεμβρίου. Γιωργος - Σοφια και το τελειο νυφικο μου..!!!!       Περισσότερες εικόνες εδω   Κράτα το

Read more

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

- Ερμού & Ευαγγελιστρίας 7,(Κέντρο Αθήνα)

  Τηλ., 212 1050348, 6986720794

- Αρετής 47, Άγιοι Ανάργυροι

  Τηλ. 210 2693898, 2102624174

- Αγίου Μελετίου 77, (Πλ.Αμερικής)

  Τηλ.6986720794, 210 8660935

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Nantina's Facebook Page Official Nantina Twitter Page Google Plus NANTINA 
 Youtube Channel with Nantina videos  Pinterest Nantina Page