Παρθένος

 VIRGO

Οι προσδοκίες σας είναι μεγάλες αυτόν τον μήνα και οι πλανητικές θέσεις, επιβεβαιώνουν το μέγεθός τους. Οι ευκαιρίες περιμένουν να τις αξιοποιήσετε, σαν τη λαμπάδα που προσμένει το Άγιο φως πάνω της. Ο Ήλιος στον φιλικό σας Ταύρο και όχι μόνο αυτός, σας προτρέπει να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, να ξεκινήσετε ένα κύκλο σπουδών ή σεμιναρίων και να εντάξετε στη ζωή σας καινούργια ενδιαφέροντα, που κάποτε αποτελούσαν όνειρό σας.
Σας δίνεται επίσης η ευκαιρία να περάσετε διαφορετικά το φετινό Πάσχα, κάνοντας ένα μακρινό ταξίδι και βιώνοντας τις άγιες αυτές ημέρες με όλη την πνευματικότητα που τις περιβάλλει. Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται στον Κριό από 20/4 έως 1/5 συνεχίζοντας για πολλούς συζητήσεις γύρω από φορολογικά και κληρονομικά θέματα.
 
Συλλέγοντας τις τελευταίες πληροφορίες, μπορείτε το διάστημα αυτό να ρυθμίσετε κάθε εκκρεμότητα που σχετίζεται με τα παραπάνω θέματα. Το διάστημα από 20 έως 22/4 μπορεί να φέρει και μια απρόσμενη βοηθητική ευκαιρία που δεν είχατε υπολογίσει και σας στέλνει κατευθείαν να ανάψετε ένα κερί ως ένδειξη ευγνωμοσύνης. Από τις 2/5 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο ξεσηκώνοντας το μυαλό και την επικοινωνία σας.
 
Η ανάγκη σας να μάθετε, να γνωρίσετε, να πληροφορηθείτε είναι μεγάλη, ενώ ευνοείται η αλληλογραφία με το εξωτερικό, οι σπουδές και κάθε επαφή με ανθρώπους του εξωτερικού. Η συνύπαρξη του Ερμή με τον Άρη από 3 έως 13/5 σηματοδοτεί μια εξαιρετική περίοδο, στην οποία η αντίληψη και η οξυδέρκειά σας, μπορούν να κάνουν θαύματα.
 
Ειδικά οι γεννημένοι στα δύο πρώτα δεκαήμερα, μην αφήσετε να περάσει αυτό το διάστημα χωρίς να απλώσετε το χέρι για να συγχρονιστείτε αποφασιστικά, σε όσα σας προσφέρονται, εξιτάροντας το νου και το σώμα σας. Από τις 16/5 που ο Ερμής μετακομίζει στους Διδύμους, αρχικά οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο σπεύδετε να ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα, ακόμα και να αλλάξετε πορεία σε σχέση με αυτά.
 
Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται και αυτή στον Ταύρο από 20/4 έως 9/5, σας απογειώνει, εξαφανίζοντας και τους τελευταίους δισταγμούς για ένα γενναίο βήμα που εκμηδενίζει τις αποστάσεις και το χρόνο. Αποζητάτε να απολαύσετε τη ζωή, να ξεφύγετε από την πεζή καθημερινότητα, να γνωρίσετε καινούργια μέρη, να ερωτευτείτε ανθρώπους και τόπους και να γνωρίσετε άλλες συνήθειες, ήθη και έθιμα. Η φαντασία σας καλπάζει, ενώ οι γεννημένοι στα δύο πρώτα δεκαήμερα ακτινοβολείτε τις επιθυμίες σας από 20 έως 30/4 κάτω από το γήινο τρίγωνο με τον Πλούτωνα, γινόμενοι ελκυστικοί, περιζήτητοι και άκρως ενδιαφέροντες.
 
Το σίγουρο είναι πως δεν σας ενδιαφέρει μια απλή περιπέτεια ούτε όσοι την εκπροσωπούν, ψάχνοντας για ένα βάθος που θα σας συγκινήσει και θα σας παρασύρει. Από τις 10/5 που η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, ευνοεί κάθε επαγγελματικό ρίσκο, αλλαγές, ή ακόμα και κάποιες μεταγραφές που αποφασίσατε να κάνετε εν όψει μιας νέας πραγματικότητας. Ότι και να κάνετε θα έχετε την καθοδήγησή της, την οποία θα πρέπει να εμπιστευτείτε με τα μάτια κλειστά. Ο Άρης που και αυτός θα κινείται όλο το διάστημα στον Ταύρο, θα γίνει σημαντικός χορηγός στις ατέλειωτες δραστηριότητές σας.
 
Η δημιουργική σας διάθεση, η ιδέα του έρωτα, η ανάγκη σας να αποδράσετε, μεγαλοποιούνται κάτω από την επιρροή του εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από 21/4 έως 3/5, κάνοντας το διάστημα αυτό όαση προσφοράς και αναζήτησης. Επιπλέον η επιρροή του τριγώνου με τον Πλούτωνα από 27/4 έως 15/5 χαρίζει πάθος, έκσταση, δημιουργικότητα, ενέργεια και θριάμβους, στους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα.
 
Η Πανσέληνος στις 25/4 στον Σκορπιό με συνοδεία της Σεληνιακής έκλειψης, μπορεί να σας προβληματίσει πρόσκαιρα, αλλά για όποιον ο σκοπός έχει γίνει όραμα, δεν υπάρχουν εμπόδια, ούτε λιποψυχίες.
 
Στη Νέα Σελήνη στις 10/5 με τη συνοδεία της Ηλιακής έκλειψης στον Ταύρο, είστε έτοιμοι για ένα μεγάλο βήμα, το οποίο θα εξαρτηθεί από τη συναισθηματική και νοητική σας ευελιξία.
 

 

Ειδήσεις

Νυφικα στην παραλια για το 2018

07-09-2017 Hits:1293 Ειδήσεις nantina

Νυφικα στην παραλια για το 2018

Νυφικά φορέματα στην παραλία της Βάρης παρουσίασε και εφέτος η ΝΑΝΤΙΝΑ, στα πλαίσια του Wedding To Be In Syros Vol.2. Ακόμα μια υπέροχη διοργάνωση από την εταιρεία DOUNAVIS GROUP, που...

Read more

Celebrity News

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

11-07-2017 Hits:3309 Celebrities nantina

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας που άνοιξε ο χορός των γάμων των επωνύμων ης Ελληνικής Showbiz. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν οι πρώτοι που αποφάσισαν να ενωθούν με...

Read more

Real Weddings

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

22-02-2017 Hits:2182 Real Weddings nantina

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

Φωτογραφίες απο τον Γαμο μας 17 Σεπτεμβρίου. Γιωργος - Σοφια και το τελειο νυφικο μου..!!!!       Περισσότερες εικόνες εδω   Κράτα το

Read more

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

- Ερμού & Ευαγγελιστρίας 7,(Κέντρο Αθήνα)

  Τηλ., 212 1050348, 6986720794

- Αρετής 47, Άγιοι Ανάργυροι

  Τηλ. 210 2693898, 2102624174

- Αγίου Μελετίου 77, (Πλ.Αμερικής)

  Τηλ.6986720794, 210 8660935

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Nantina's Facebook Page Official Nantina Twitter Page Google Plus NANTINA 
 Youtube Channel with Nantina videos  Pinterest Nantina Page