Σκορπιός

 SCORPIO

Ο μήνας αυτός σας αρπάζει από τα μαλλιά και εσείς προσπαθείτε πέρα από το να απεγκλωβιστείτε, να ξεκολλήσετε και την τσίχλα που έχει μπερδευτεί ανάμεσά τους. Μία έκλειψη στο ζώδιό σας και μια επόμενη που συμμετέχετε ενεργά, είναι υπεραρκετές για να σας πιέσουν σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Ο Ήλιος απέναντί σας στον Ταύρο φέρνει στο προσκήνιο την προσωπική σας ζωή, από την οποία δεν αισθάνεστε καθόλου ικανοποιημένοι. Οι διαφορές και οι διαφωνίες μεταξύ εσάς και των συντρόφων σας, σας προβληματίζουν και σας αποθαρρύνουν.

Ο Ερμής που θα βρίσκεται στον Κριό από 20/4 έως 1/5, αναπαράγει συζητήσεις στον εργασιακό σας χώρο με συναδέλφους σας, για θέματα που είχαν προϋπάρξει, ενώ παράλληλα στρέφει το ενδιαφέρον σας σε ότι αφορά την υγεία και την προσωπική σας φροντίδα και υγιεινή. Πολλοί θα ανατρέξετε σε οδηγίες και πληροφορίες που θα βελτιώσουν τις διατροφικές σας συνήθειες, ενώ σκέφτεστε έντονα και μια αναζωογόνηση στο σώμα σας.

Από τις 2/5 που ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, οι σκέψεις σας γίνονται δαιδαλώδεις, ενώ η συμπεριφορά σας μέσα στο Πάσχα, μοιάζει με τη δυστροπία του αρνιού, που αντιλαμβάνεται την κακή του τύχη. Η συμπεριφορά των γεννημένων στο πρώτο δεκαήμερο γίνεται απότομη από 2 έως 8/5 κάτω από την επιρροή της αντίθεσης με τον Κρόνο, ενώ οι μελαγχολικές σκέψεις σας κυριεύουν, συνάδοντας με τη βαριά ατμόσφαιρα των ημερών.

Επιπλέον η σύνοδος με τον Άρη από 3 έως 13/5 επιβαρύνει και τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, θέτοντας τις σχέσεις σας υπό αμφισβήτηση και εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά σας με αιχμηρά και αδυσώπητα λόγια. Η παρουσία της Αφροδίτης απέναντί σας στον Ταύρο από 20/4 έως 9/5, παίζει καταλυτικό ρόλο, τον οποίο αν διαχειριστείτε καλά, θα συνειδητοποιήσετε πως τα συναισθήματά σας είναι πολύ έντονα για να τα αγνοήσετε, αφήνοντάς τα να μαραζώσουν. Στην παγίδα πέφτουν οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο που η αντίθεση με τον Κρόνο από 20 έως 27/4 στερεί τη χαρά της έκφρασης, δημιουργώντας την αίσθηση της ματαιότητας.

Δεν μπορείτε όμως να αγνοήσετε τν ενέργεια του τρίγωνου με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα από 20 έως 30/4 που αφορά και τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Το πάθος σας μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί και τα συναισθήματά σας πρέπει οπωσδήποτε να εκφραστούν, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Η νέα αρχή που πρόκειται να γίνει θα σας βοηθήσει να πάτε παρακάτω έχοντας συντροφιά ή τη χαρά ή τη λύπη σας. Να θυμάστε όμως πως και τα δύο θα ανοίξουν νέους δρόμους. Από τις 10/5 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους για να τονώσει την ερωτική σας διάθεση και να βοηθήσει στη διευθέτηση φορολογικών θεμάτων και κληρονομικών υποθέσεων.

Ο Άρης στον Ταύρο και αυτός καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα, σας κάνει να μάχεστε για τις προσωπικές σας ανάγκες και τις σχέσεις με τους συντρόφους και τους συνεργάτες σας. Αν ξεπεράσετε με ψυχραιμία το δύσκολο διάστημα της αντίθεσης με τον Κρόνο από 22 έως 28/4, το διάστημα που ακολουθεί θα αποζημιώσει την προσπάθεια των γεννημένων στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο.

Το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από 21/4 έως 3/5 και το θεαματικό τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα από 27/4 έως 15/5 σας κάνουν αρκούντως ρομαντικούς, δημιουργικούς και διεκδικητικούς. Εκφράστε τις προθέσεις και τα συναισθήματά σας στους άλλους, και προσπαθήστε από κοινού να χαράξετε μια νέα πορεία.

Η Πανσέληνος στις 25/4 στο ζώδιό σας με τη Σεληνιακή έκλειψη που τη συνοδεύει είναι απαγορευτική για τη λήψη αποφάσεων, ενώ η συμβουλή είναι να αφεθείτε στις αισθήσεις και τη διαίσθησή σας. Ασχοληθείτε με την πνευματική σας ανάταση και αφουγκραστείτε τα θέλω σας.

Στη Νέα Σελήνη στις 10/5 απέναντί σας στον Ταύρο με την Ηλιακή έκλειψη για συνοδό, σας δίνεται η ευκαιρία να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά και να συμπληρώσετε τη λίστα των κινήσεών σας, αποφεύγοντας τις υπογραμμίσεις με κόκκινο χρώμα.

Πηγή: www.astrology.gr

Ειδήσεις

Νυφικα στην παραλια για το 2018

07-09-2017 Hits:1293 Ειδήσεις nantina

Νυφικα στην παραλια για το 2018

Νυφικά φορέματα στην παραλία της Βάρης παρουσίασε και εφέτος η ΝΑΝΤΙΝΑ, στα πλαίσια του Wedding To Be In Syros Vol.2. Ακόμα μια υπέροχη διοργάνωση από την εταιρεία DOUNAVIS GROUP, που...

Read more

Celebrity News

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

11-07-2017 Hits:3309 Celebrities nantina

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας που άνοιξε ο χορός των γάμων των επωνύμων ης Ελληνικής Showbiz. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν οι πρώτοι που αποφάσισαν να ενωθούν με...

Read more

Real Weddings

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

22-02-2017 Hits:2182 Real Weddings nantina

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

Φωτογραφίες απο τον Γαμο μας 17 Σεπτεμβρίου. Γιωργος - Σοφια και το τελειο νυφικο μου..!!!!       Περισσότερες εικόνες εδω   Κράτα το

Read more

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

- Ερμού & Ευαγγελιστρίας 7,(Κέντρο Αθήνα)

  Τηλ., 212 1050348, 6986720794

- Αρετής 47, Άγιοι Ανάργυροι

  Τηλ. 210 2693898, 2102624174

- Αγίου Μελετίου 77, (Πλ.Αμερικής)

  Τηλ.6986720794, 210 8660935

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Nantina's Facebook Page Official Nantina Twitter Page Google Plus NANTINA 
 Youtube Channel with Nantina videos  Pinterest Nantina Page