Τοξότης

 SAGITTARIUS


Παρόλο που ο μήνας αυτός δεν επιφυλάσσει ιδιαίτερες δυσκολίες, εσείς δεν μπορείτε να απολαύσετε τις στιγμές χωρίς κάτι να σας προβληματίζει και να αναστατώνει τη σκέψη σας. Αυτή η αναστάτωση πηγάζει από κρυμμένες αιτίες, που είναι αυτές που βάζουν την ψυχολογία σας στην τραμπάλα του πάνω και του κάτω.
Το φετινό Πάσχα δεν φαίνεστε διατεθειμένοι να ακολουθήσετε τον πατροπαράδοτο δρόμο, έχοντας αρκετές ενστάσεις που οι άλλοι θεωρούν απλά ένα καπρίτσιο σας. Ο Ήλιος στον Ταύρο δίνει προτεραιότητα στην εργασία και στην υγεία σας, τομείς οι οποίοι μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας το περισσότερο διάστημα.
Ο Ερμής που θα βρίσκεται στον φιλικό Κριό από 20/4 έως 1/5, γεμίζει με αισιοδοξία τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, σε ότι αφορά προγράμματα αναψυχής με αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργικές ενασχολήσεις. Οι γεννημένοι στα δύο πρώτα δεκαήμερα έχετε ευκαιρίες από 20 έως 26/4 να κάνετε ενδιαφέρουσα την ερωτική σας ζωή μέσα από το εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Δία και τη σύνοδο με τον Ουρανό.
Η κινητικότητά σας είναι έντονη, ενώ προσπαθείτε να προωθήσετε μια δημιουργική ιδέα, ή να πείσετε για τις προθέσεις σας μέσα από ατέλειωτες συζητήσεις. Από τις 2/5 που ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, οι συζητήσεις στρέφονται γύρω από προβλήματα του εργασιακού χώρου, ενώ ακόμα και αν δεν δουλεύετε, το μέλημά σας είναι πώς θα οργανώσετε ένα σχέδιο που θα αποφέρει κέρδος. Επιπλέον πολλοί θα κινηθείτε σε εναλλακτικές μεθόδους, είτε αυτές αφορούν ένα χόμπι είτε επαγγελματική αποκατάσταση.
 
Εκείνο που πρέπει να εντάξετε στις ασχολίες σας, είναι η ξεκούραση και η χαλάρωση, από τη νευρικότητα που σας διακατέχει. Στις 16/5 ο Ερμής περνάει απέναντί σας στους Διδύμους και αρχικά οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα νιώσετε την ανάγκη να συζητήσετε με τους συντρόφους και τους συνεργάτες σας, προκειμένου να βεβαιωθείτε πως όλα βαίνουν καλώς σερβίροντας έπειτα τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας, που προωθεί ο κυβερνήτης σας Δίας.
 
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο από 20/4 έως 9/5 έχοντας πρωταρχικό σκοπό να φροντίσει την εμφάνισή σας εν όψει καλοκαιριού. Η αντίθεση με τον Κρόνο από 20 έως 27/4 αν και αφορά περισσότερο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, θα απλώσει την επιρροή της και στους υπόλοιπους, νιώθοντας να στεγνώνετε συναισθηματικά. Μέσα από αυτή την κατάσταση θα βρείτε ευκαιρία να αρχίσετε μια δίαιτα, να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες και να διαμορφώσετε το σώμα σας με αυστηρή πειθαρχία.
 
Στη διαμόρφωση αυτή θα βοηθήσει και το άγχος που έχετε και δεν αφήνετε να εκδηλωθεί, με αποτέλεσμα να τρέφεται από μέσα. Από τις 10/5 που η Αφροδίτη περνάει απέναντί σας στους Διδύμους, αρχίζει μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για τα συναισθηματικά σας, την οποία θα αισθανθούν αρχικά οι γεννημένοι στα δύο πρώτα δεκαήμερα. Ο ενθουσιασμός ξαναγυρίζει στα πρόσωπά σας, νέες γνωριμίες έρχονται στο δρόμο σας, ενώ οι υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες σας ανανεώνονται μέσα από το εξάγωνο με τον Ουρανό, που δεν σας αφήνει εδώ και πάρα πολύ καιρό να πλήξετε.
 
Η παρουσία του Άρη στον Ταύρο σας κάνει να θέλετε να προλάβετε πολλά πράγματα μαζί, ενώ η δραστηριότητά σας είναι αμείωτη. Ένα περίεργο μίγμα ενθουσιασμού και επιμονής όμως, σας κάνει να ξοδεύετε πολλή ενέργεια. Η αλήθεια είναι πως και πριν και μετά το Πάσχα οι υποχρεώσεις σας είναι αυξημένες και εργασία δεν θεωρείται μόνο το 8άωρο σε ένα γραφείο αλλά και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που θα χρειαστεί να καλύψετε.
 
Η Πανσέληνος στις 25/4 στον Σκορπιό με τη Σεληνιακή έκλειψη ρίχνει τη διάθεση και γύρω από αυτές τις ημέρες, καλό θα ήταν να στραφείτε εσωτερικά και να κλείσετε αυτιά και μάτια σε ενοχλητικές προτροπές. Μην υπερεκτιμάτε τις αντοχές σας για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Η Νέα Σελήνη στις 10/5 στον Ταύρο με την Ηλιακή έκλειψη στρώνει τον δρόμο των αποφάσεων που σας απαλλάσσουν από οποιαδήποτε ανθυγιεινή συνήθεια, ότι και αν αυτή αφορά.

Πηγή: www.astrology.gr

Ειδήσεις

Νυφικα στην παραλια για το 2018

07-09-2017 Hits:1292 Ειδήσεις nantina

Νυφικα στην παραλια για το 2018

Νυφικά φορέματα στην παραλία της Βάρης παρουσίασε και εφέτος η ΝΑΝΤΙΝΑ, στα πλαίσια του Wedding To Be In Syros Vol.2. Ακόμα μια υπέροχη διοργάνωση από την εταιρεία DOUNAVIS GROUP, που...

Read more

Celebrity News

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

11-07-2017 Hits:3309 Celebrities nantina

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας που άνοιξε ο χορός των γάμων των επωνύμων ης Ελληνικής Showbiz. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν οι πρώτοι που αποφάσισαν να ενωθούν με...

Read more

Real Weddings

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

22-02-2017 Hits:2182 Real Weddings nantina

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

Φωτογραφίες απο τον Γαμο μας 17 Σεπτεμβρίου. Γιωργος - Σοφια και το τελειο νυφικο μου..!!!!       Περισσότερες εικόνες εδω   Κράτα το

Read more

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

- Ερμού & Ευαγγελιστρίας 7,(Κέντρο Αθήνα)

  Τηλ., 212 1050348, 6986720794

- Αρετής 47, Άγιοι Ανάργυροι

  Τηλ. 210 2693898, 2102624174

- Αγίου Μελετίου 77, (Πλ.Αμερικής)

  Τηλ.6986720794, 210 8660935

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Nantina's Facebook Page Official Nantina Twitter Page Google Plus NANTINA 
 Youtube Channel with Nantina videos  Pinterest Nantina Page