Αιγόκερος

 CAPRICORN

 Όπως για όλους έτσι και για εσάς ο μήνας αυτός έχει τις αντιθέσεις του, παρόλο που οι θέσεις των πλανητών το μεγαλύτερο διάστημα σας κλείνουν φιλικά το μάτι, αφήνοντας και πολλά υπονοούμενα.

Ο Ήλιος στον φιλικό σας Ταύρο φωτίζει τη συναισθηματική σας ζωή, τονώνει τις υπάρχουσες σχέσεις και αναπτερώνει την ανάγκη για νέες γνωριμίες, όσων είναι αδέσμευτοι. Η αντίθεση όμως με τον κυβερνήτη σας Κρόνο από 20/4 έως 4/5, δεν αφήνει περιθώρια στους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα να εθελοτυφλήσουν μπροστά στα ψεγάδια μιας σχέσης, είτε είναι φιλική είτε προσωπική.

Το σίγουρο είναι πως αυτό το Πάσχα θα λάμπετε πιο πολύ και από τα πυροτεχνήματα της Ανάστασης, ακόμα και αν η λάμψη σας είναι απρόσιτη. Η παρουσία του Ερμή στον Κριό από 20/4 έως 1/5, δημιουργεί την ανάγκη να επιλύσετε κάποια οικογενειακά θέματα, οι γεννημένοι όμως στο τέλος του πρώτου και αρχές του δεύτερου δεκαήμερου προσέξτε τις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά σας από 20 έως 24/4. Οι δυσαρμονικές όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα πυροδοτούν την επιθετικότητα στις συζητήσεις, παρόλο που το εξάγωνο με τον Δία σας κάνει να θέλετε υπερβολικά, να τελειώσει μια δυσάρεστη κατάσταση. Από τις 2/5 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο βοηθώντας να βάλετε προτεραιότητες, οι οποίες θα αφορούν περισσότερο τις ερωτικές σας σχέσεις και τις σχέσεις σας με τα παιδιά.

Οι δραστηριότητές σας είτε νοητικές είτε σωματικές θα βρίσκονται σε μεγάλη έξαρση από 3 έως 13/5, διάστημα που οι γεννημένοι στα δύο πρώτα δεκαήμερα θα επιδιώξετε να πάρετε ασυνήθιστες πρωτοβουλίες. Κινείστε με έμπνευση, σταθερότητα, συνέπεια και επιμονή, βάζοντας στην άκρη όσα σας ενοχλούν και δίνοντας προτεραιότητα σε όσα επιθυμείτε να συμβούν. Ωστόσο το βλοσυρό σας βλέμμα στα γεγονότα, παραμένει μια προειδοποίηση για όσους δεν έχουν αντιληφθεί πως είστε έτοιμοι για παραχωρήσεις μόνο στον εαυτό σας και όχι στους άλλους. Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται και αυτή στον Ταύρο από 20/4 έως 9/5 καλλιεργεί μέσα σας την αγάπη και τη συμπόνια για τους αγαπημένους σας, κρατώντας τις ισορροπίες.

Οι αμφιβολίες αναζωπυρώνονται από 20 έως 27/4 με την αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Κρόνο, κρατώντας τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο δέσμιους των επιφυλάξεων. Η παράλληλη όμως επιρροή του τριγώνου με τον Πλούτωνα που αφορά και τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο έως 30/4, εναρμονίζει τα πράγματα και πολλές φορές υπερισχύει, με τη συναισθηματική ένταση που σας προσφέρει.

Ενώ θέλετε να δοθείτε ολοκληρωτικά, κάτι σας κρατάει και σας πισωγυρίζει. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για την αυτό-έκφραση και για κάθε δημιουργική ασχολία. Από τις 10/5 που η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, βελτιώνονται οι εργασιακές σχέσεις, δίνοντας μεγάλη προσοχή στη διατροφή και στην περιποίηση του σώματός σας. Η υγεία σωματική και ψυχολογική μπαίνει σε πρώτο πλάνο, ενώ βιταμίνες και αδυνατιστικά παρασκευάσματα γεμίζουν τα ράφια σας. Η παρουσία του Άρη στον Ταύρο όλο τον μήνα σας κάνει ακαταμάχητους, αποπνέοντας έναν αισθησιασμό που αντιλαμβάνονται οι πάντες. Γνωρίζετε πως είστε επιθυμητοί και κατά έναν τρόπο το εκμεταλλεύεστε ζητώντας ανταλλάγματα.

Η αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Κρόνο από 22 έως 28/4 θέτει θέματα ηθικής και αξιών στους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, που αν δεν βεβαιωθείτε πως εκπληρώνονται, δεν είστε διατεθειμένοι να υποχωρήσετε. Το τρίγωνο με τον Πλούτωνα από 27/4 έως 15/5 χαρίζει σιγουριά, αυτοπεποίθηση και τόλμη στους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα, ενώ οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο απαλλαγμένοι από τις δυσμενείς επιρροές, είστε προορισμένοι να βιώσετε συναρπαστικές στιγμές. Στην Πανσέληνο στις 25/4 στον Σκορπιό παρέα με τη Σεληνιακή έκλειψη, η υπομονή και οι αντοχές δοκιμάζονται λόγω και της συμμετοχής του κυβερνήτη σας Κρόνου. Η εξωτερική σας ψυχρότητα δεν συμβαδίζει με την εσωτερική σας έμπνευση και διαίσθηση, αλλά προτιμάτε να την προβάλλετε σαν άλλοθι, μέχρι να διαπιστώσετε εκείνα που θέλετε από φίλους και συντρόφους.

Η Νέα Σελήνη στις 10/5 στον Ταύρο με την Ηλιακή έκλειψη που τη συνοδεύει, αποτελεί το εφαλτήριο μιας ανανεωμένης προσωπικής ζωής, στην οποία τα ενδιαφέροντά σας θα υπερισχύουν των αναγκών των άλλων. Πηγή: http://www.astrology.gr/AIGOKEROS/MINIAIES#ixzz2S9RLwVnb

Η Νέα Σελήνη που ακολουθεί στις 10/4 στον Κριό σας επιφυλάσσει νέα ξεκινήματα μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και δρομολόγηση των σχεδίων σας για μια αλλαγή, πλέον μέσα σε κλίμα κατανόησης και αλληλοβοήθειας.

Πηγή: www.astrology.gr

 

Ειδήσεις

Νυφικα στην παραλια για το 2018

07-09-2017 Hits:1293 Ειδήσεις nantina

Νυφικα στην παραλια για το 2018

Νυφικά φορέματα στην παραλία της Βάρης παρουσίασε και εφέτος η ΝΑΝΤΙΝΑ, στα πλαίσια του Wedding To Be In Syros Vol.2. Ακόμα μια υπέροχη διοργάνωση από την εταιρεία DOUNAVIS GROUP, που...

Read more

Celebrity News

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

11-07-2017 Hits:3309 Celebrities nantina

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας που άνοιξε ο χορός των γάμων των επωνύμων ης Ελληνικής Showbiz. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν οι πρώτοι που αποφάσισαν να ενωθούν με...

Read more

Real Weddings

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

22-02-2017 Hits:2182 Real Weddings nantina

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

Φωτογραφίες απο τον Γαμο μας 17 Σεπτεμβρίου. Γιωργος - Σοφια και το τελειο νυφικο μου..!!!!       Περισσότερες εικόνες εδω   Κράτα το

Read more

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

- Ερμού & Ευαγγελιστρίας 7,(Κέντρο Αθήνα)

  Τηλ., 212 1050348, 6986720794

- Αρετής 47, Άγιοι Ανάργυροι

  Τηλ. 210 2693898, 2102624174

- Αγίου Μελετίου 77, (Πλ.Αμερικής)

  Τηλ.6986720794, 210 8660935

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Nantina's Facebook Page Official Nantina Twitter Page Google Plus NANTINA 
 Youtube Channel with Nantina videos  Pinterest Nantina Page