Υδροχόος

AQUARIOUS

 
 
Ο μήνας αυτός θα μπορούσε να πει κανείς πως περισσότερο σας ξεβολεύει, παρά δημιουργεί προβλήματα και αναστάτωση. Όπως και να είναι όμως, το φετινό Πάσχα θα απολαύσετε τις διακοπές σας με τη στήριξη του Δία και τον αμείωτο ενθουσιασμό που διατηρεί ο κυβερνήτης σας Ουρανός.
 
Ο Ήλιος στον Ταύρο ανακινεί θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας, τα μέλη της οικογένειάς σας και τις ανάγκες σας σε σχέση με αυτά. Χρειάζεστε μία οργάνωση και έναν καταμερισμό των ευθυνών, ο οποίος δεν θα είναι εύκολος κάτω από την επιρροή της αντίθεσης με τον Κρόνο από 20/4 έως 4/5, ειδικά για τους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα.
 
Ο Ερμής που θα κινείται στον φιλικό Κριό από 20/4 έως 1/5 δίνει την ευκαιρία στους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, να κάνετε τις τελευταίες απόπειρες επικοινωνίας, προσπαθώντας να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Ιδανικό διάστημα για αυτό, είναι από 20 έως 26/4 που το εξάγωνο με τον Δία και η σύνοδος με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, σας κάνουν να μιλάτε με αισιοδοξία και ευρύτητα πνεύματος, δίνοντας την εντύπωση πως πραγματικά έχετε δυνατά επιχειρήματα.
 
Από τις 2/5 που ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, η επικοινωνία σας δυσκολεύει χάνοντας τη χάρη και την πειθώ της. Έχετε πολλά στο μυαλό σας και ότι αφορά το σπίτι σας επιβαρύνει τις ήδη πολυπληθείς σκέψεις σας. Η αντίθεση με τον Κρόνο από 2 έως 8/5, κάνει το διάστημα πολύ απαιτητικό για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, ενώ και εσείς του δεύτερου, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις συζητήσεις και στους τόνους σας από 3 έως 13/5 κάτω από την επιρροή της συνόδου με τον Άρη. Πιθανά προβλήματα με τη διαμονή σας, έκτακτες ανάγκες, ή ακόμα και κάποιες δηλώσεις μελών της οικογένειας, μπορεί να σας φέρουν μπροστά σε ένα παροδικό αδιέξοδο.
 
Από τις 16/5 που ο Ερμής περνάει στους Διδύμους ξαναβρίσκετε την επικοινωνιακή σας φόρμα και σπεύδετε να γυμναστείτε σε γήπεδα ερωτικών και απολαυστικών επιδιώξεων. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο από 20/4 έως 9/5 φέρνοντας στα αυτιά σας εκκλήσεις της οικογένειας για πιο στενές επαφές, αλλά και τη διάθεση να ασχοληθείτε με τον χώρο σας και να τον κάνετε πιο αισθησιακό και ρομαντικό.
 
Οι αντιφατικές όμως όψεις της Αφροδίτης βάζουν σε σκέψεις τους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα αρχής γενομένης της αντίθεσης με τον Κρόνο από 20 – έως 27/4. Το διάστημα αυτό αισθάνεστε πολύ άβολα και μελαγχολικά, εφόσον αντιμετωπίζετε δυσκολίες στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα. Αισθάνεστε πως κάνοντας κάτι θα χάσετε κάτι άλλο και δεν είστε έτοιμοι να αποφασίσετε ποιο θέλετε περισσότερο. Από τις 10/5 που η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, αρχικά οι γεννημένοι στα δύο πρώτα δεκαήμερα, αρχίζετε να πετάτε τη μυρωδιά της ναφθαλίνης από τα ρούχα σας, αντικαθιστώντας την με ευωδιαστές μυρωδιές έρωτα και προσωπικών σας ενδιαφερόντων. Ο Άρης που θα βρίσκεται όλο τον μήνα στον Ταύρο, είναι αυτός που θα προκαλεί τις αναταραχές στην καθημερινότητά σας.
 
Η αύξηση των υποχρεώσεων έχει να κάνει περισσότερο με έκτακτες ανάγκες στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και στον οικογενειακό. Ωστόσο γενικότερα η συναισθηματική σας κατάσταση διχάζεται, διότι το μυαλό σας είναι πεισματικά αλλού. Η ένταση που αισθάνεστε οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο από 22 έως 28/4 με την αντίθεση με τον Κρόνο χρειάζεται την παρέμβασή σας, η οποία θα γίνεται με αλλοπρόσαλλο τρόπο και δεν θα επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το διάστημα αυτό μην δραματοποιείτε τα γεγονότα κάνοντας υπομονή.
 
Στην Πανσέληνο στις 25/4 στον Σκορπιό με τη Σεληνιακή έκλειψη, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας με άτομα της δουλειάς και της οικογένειάς σας. Η Νέα Σελήνη στις 10/5 στον Ταύρο με την Ηλιακή έκλειψη βοηθάει να μαζέψετε όλες τις εκκρεμότητες αρχίζοντας να τις διευθετείτε μία – μία, έχοντας πλέον πολύτιμους πλανητικούς συμμάχους.

 

Πηγή: www.astrology.gr

 

Ειδήσεις

Νυφικα στην παραλια για το 2018

07-09-2017 Hits:870 Ειδήσεις nantina

Νυφικα στην παραλια για το 2018

Νυφικά φορέματα στην παραλία της Βάρης παρουσίασε και εφέτος η ΝΑΝΤΙΝΑ, στα πλαίσια του Wedding To Be In Syros Vol.2. Ακόμα μια υπέροχη διοργάνωση από την εταιρεία DOUNAVIS GROUP, που...

Read more

Celebrity News

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

11-07-2017 Hits:3062 Celebrities nantina

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας που άνοιξε ο χορός των γάμων των επωνύμων ης Ελληνικής Showbiz. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν οι πρώτοι που αποφάσισαν να ενωθούν με...

Read more

Real Weddings

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

22-02-2017 Hits:1941 Real Weddings nantina

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

Φωτογραφίες απο τον Γαμο μας 17 Σεπτεμβρίου. Γιωργος - Σοφια και το τελειο νυφικο μου..!!!!       Περισσότερες εικόνες εδω   Κράτα το

Read more

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

- Ερμού & Ευαγγελιστρίας 7,(Κέντρο Αθήνα)

  Τηλ., 212 1050348, 6986720794

- Αρετής 47, Άγιοι Ανάργυροι

  Τηλ. 210 2693898, 2102624174

- Αγίου Μελετίου 77, (Πλ.Αμερικής)

  Τηλ.6986720794, 210 8660935

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Nantina's Facebook Page Official Nantina Twitter Page Google Plus NANTINA 
 Youtube Channel with Nantina videos  Pinterest Nantina Page