Ιχθύεις

PISCES

 
Φτιάχνετε το δικό σας παραμύθι αυτό το Πάσχα, μέσα σε έναν μήνα που σας δίνονται σημαντικές ευκαιρίες απόδρασης, τις οποίες ξέρετε να εκμεταλλεύεστε με τον μοναδικό σας τρόπο. Ο Ήλιος στον Ταύρο ενεργοποιεί την καθημερινότητά σας, φέροντάς σας κοντά σε οικεία και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ η επιθυμία σας να βρεθείτε κοντά σε συγγενείς που έχετε να δείτε καιρό, θα πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σας να ταξιδέψετε.
 
Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Κριό από 20/4 έως 1/5 δίνοντας μια σαφή προειδοποίηση ειδικά στους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, πως πρέπει να εξασφαλίσετε έσοδα για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές συναντήσεις και συζητήσεις περισσότερο συμβουλευτικές, προσπαθώντας να εξομολογηθείτε σε συγκεκριμένους ανθρώπους τις επιδιώξεις σας. Από τις 2/5 που ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, δεν σκέφτεστε τίποτα άλλο, από το πώς θα καταφέρετε να έρθετε κοντά με δικούς σας ανθρώπους, ενώ τα τηλέφωνα και τα mail παίρνουν φωτιά, αν δεν είστε ήδη κοντά τους.
 
Η νοσταλγία σας κυριεύει και σε συνάρτηση με την ευλαβικότητα των ημερών, δημιουργείται μια έντονα συναισθηματική ατμόσφαιρα, την οποία επικοινωνείτε το ίδιο έντονα, ειδικά από 2 έως 8/5 και ειδικά οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Από τις 16/5 που ο Ερμής περνάει στους Διδύμους, σπίτι, οικογένεια και ακίνητα μονοπωλούν τις συζητήσεις σας.
 
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο από 20/4 έως 9/5 δημιουργώντας ένα όμορφο περιβάλλον γύρω σας, περιστοιχισμένο από ανθρώπους που αγαπάτε. Τα συναισθήματά σας ζητούν όσους περισσότερους αποδέκτες για να μοιραστούν, ενώ δίνετε την αγάπη σας όπου χρειαστεί ακόμα και αν δεν σας την ζητήσουν. Η αίσθηση της μοναξιάς που μπορεί να νιώσετε οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο από 20 έως 27/4 με την αντίθεση με τον Κρόνο, θα γίνει προσφορά, για πολλούς από εσάς. Δεν αποκλείεται να ταξιδέψετε για εθελοντικούς σκοπούς, να μετακινηθείτε προκειμένου να βοηθήσετε κάπου ή να στραφείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια, που θα δώσει χαρά στον συνάνθρωπο. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα έως τις 30/4 κατακλύζει τους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα με έντονα συναισθήματα, που καταθέτονται σε φίλους, ομάδες, οικείους και αγαπημένους. Από τις 10/5 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, δημιουργεί την ανάγκη στους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα να αλλάξετε την εικόνα του σπιτιού σας κάνοντάς το πιο ζεστό και φιλόξενο, ενώ πολλοί μπορεί να αποκτήσετε συγκάτοικο.
 
Οι οικογενειακές σας σχέσεις αποκτούν ξεχωριστή βαρύτητα, αντλώντας σιγουριά και ικανοποίηση διά μέσω αυτών. Η παρουσία του Άρη στον Ταύρο, είναι αυτή που σας κάνει όλο τον μήνα να δραστηριοποιείστε ασταμάτητα σε σχέση με την προώθηση ιδεών, απόψεων και επιδιώξεών σας. Δεν στέκεστε λεπτό, τα ραντεβού σας γίνονται το ένα μετά το άλλο, η επικοινωνία σας σταματά μόνο όταν κοιμάστε, ενώ η εγρήγορσή σας είναι εντυπωσιακή.
 
Το εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα από 21/4 έως 3/5 βγάζει όλα σας τα ταλέντα και τη δημιουργικότητα, σας κάνει οραματιστές και σας προτρέπει να συντρέξετε τους άλλους. Αυτή η εξαιρετικά δημιουργική περίοδος σας κάνει να αισθάνεστε δυνατοί, γεγονός που ισχυροποιεί το τρίγωνο με τον Πλούτωνα από 27/4 έως 15/5, ειδικά για τους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα. Τα ψυχικά σας αποθέματα είναι τεράστια και δεν χάνουν την ισχύ τους ούτε και στην περίοδο των εκλείψεων.
 
Στην Πανσέληνο στις 25/4 στον Σκορπιό με συνοδεία της Σεληνιακής έκλειψης, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στις δραστηριότητές σας, αλλά θα τις υπερνικήσετε χωρίς αναστολές. Αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε, υπολογίστε τα πάντα, συνθήκες, ανθρώπους, διάθεση και βεβαιωθείτε πως είστε έτοιμοι για μια γλυκιά απόδραση.
 
Στη Νέα Σελήνη στις 10/5 στον Ταύρο με τη συνοδεία της Ηλιακής έκλειψης, μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή ένα πολυπόθητο σχέδιό σας, εφόσον είναι αδύνατον να κρατηθείτε. Πάρτε όμως τα απαραίτητα μέτρα και φυλαχτείτε από άσκοπες αναφορές και ακατάσχετα λόγια.

 

Πηγή: www.astrology.gr

Ειδήσεις

Νυφικα στην παραλια για το 2018

07-09-2017 Hits:1293 Ειδήσεις nantina

Νυφικα στην παραλια για το 2018

Νυφικά φορέματα στην παραλία της Βάρης παρουσίασε και εφέτος η ΝΑΝΤΙΝΑ, στα πλαίσια του Wedding To Be In Syros Vol.2. Ακόμα μια υπέροχη διοργάνωση από την εταιρεία DOUNAVIS GROUP, που...

Read more

Celebrity News

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

11-07-2017 Hits:3309 Celebrities nantina

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας που άνοιξε ο χορός των γάμων των επωνύμων ης Ελληνικής Showbiz. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν οι πρώτοι που αποφάσισαν να ενωθούν με...

Read more

Real Weddings

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

22-02-2017 Hits:2182 Real Weddings nantina

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

Φωτογραφίες απο τον Γαμο μας 17 Σεπτεμβρίου. Γιωργος - Σοφια και το τελειο νυφικο μου..!!!!       Περισσότερες εικόνες εδω   Κράτα το

Read more

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

- Ερμού & Ευαγγελιστρίας 7,(Κέντρο Αθήνα)

  Τηλ., 212 1050348, 6986720794

- Αρετής 47, Άγιοι Ανάργυροι

  Τηλ. 210 2693898, 2102624174

- Αγίου Μελετίου 77, (Πλ.Αμερικής)

  Τηλ.6986720794, 210 8660935

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Nantina's Facebook Page Official Nantina Twitter Page Google Plus NANTINA 
 Youtube Channel with Nantina videos  Pinterest Nantina Page