Αστρολογία

Ιχθύεις

PISCES

 
Φτιάχνετε το δικό σας παραμύθι αυτό το Πάσχα, μέσα σε έναν μήνα που σας δίνονται σημαντικές ευκαιρίες απόδρασης, τις οποίες ξέρετε να εκμεταλλεύεστε με τον μοναδικό σας τρόπο. Ο Ήλιος στον Ταύρο ενεργοποιεί την καθημερινότητά σας, φέροντάς σας κοντά σε οικεία και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ η επιθυμία σας να βρεθείτε κοντά σε συγγενείς που έχετε να δείτε καιρό, θα πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σας να ταξιδέψετε.
 
Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Κριό από 20/4 έως 1/5 δίνοντας μια σαφή προειδοποίηση ειδικά στους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, πως πρέπει να εξασφαλίσετε έσοδα για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές συναντήσεις και συζητήσεις περισσότερο συμβουλευτικές, προσπαθώντας να εξομολογηθείτε σε συγκεκριμένους ανθρώπους τις επιδιώξεις σας. Από τις 2/5 που ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, δεν σκέφτεστε τίποτα άλλο, από το πώς θα καταφέρετε να έρθετε κοντά με δικούς σας ανθρώπους, ενώ τα τηλέφωνα και τα mail παίρνουν φωτιά, αν δεν είστε ήδη κοντά τους.
 
Η νοσταλγία σας κυριεύει και σε συνάρτηση με την ευλαβικότητα των ημερών, δημιουργείται μια έντονα συναισθηματική ατμόσφαιρα, την οποία επικοινωνείτε το ίδιο έντονα, ειδικά από 2 έως 8/5 και ειδικά οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Από τις 16/5 που ο Ερμής περνάει στους Διδύμους, σπίτι, οικογένεια και ακίνητα μονοπωλούν τις συζητήσεις σας.
 
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο από 20/4 έως 9/5 δημιουργώντας ένα όμορφο περιβάλλον γύρω σας, περιστοιχισμένο από ανθρώπους που αγαπάτε. Τα συναισθήματά σας ζητούν όσους περισσότερους αποδέκτες για να μοιραστούν, ενώ δίνετε την αγάπη σας όπου χρειαστεί ακόμα και αν δεν σας την ζητήσουν. Η αίσθηση της μοναξιάς που μπορεί να νιώσετε οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο από 20 έως 27/4 με την αντίθεση με τον Κρόνο, θα γίνει προσφορά, για πολλούς από εσάς. Δεν αποκλείεται να ταξιδέψετε για εθελοντικούς σκοπούς, να μετακινηθείτε προκειμένου να βοηθήσετε κάπου ή να στραφείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια, που θα δώσει χαρά στον συνάνθρωπο. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα έως τις 30/4 κατακλύζει τους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα με έντονα συναισθήματα, που καταθέτονται σε φίλους, ομάδες, οικείους και αγαπημένους. Από τις 10/5 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, δημιουργεί την ανάγκη στους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα να αλλάξετε την εικόνα του σπιτιού σας κάνοντάς το πιο ζεστό και φιλόξενο, ενώ πολλοί μπορεί να αποκτήσετε συγκάτοικο.
 
Οι οικογενειακές σας σχέσεις αποκτούν ξεχωριστή βαρύτητα, αντλώντας σιγουριά και ικανοποίηση διά μέσω αυτών. Η παρουσία του Άρη στον Ταύρο, είναι αυτή που σας κάνει όλο τον μήνα να δραστηριοποιείστε ασταμάτητα σε σχέση με την προώθηση ιδεών, απόψεων και επιδιώξεών σας. Δεν στέκεστε λεπτό, τα ραντεβού σας γίνονται το ένα μετά το άλλο, η επικοινωνία σας σταματά μόνο όταν κοιμάστε, ενώ η εγρήγορσή σας είναι εντυπωσιακή.
 
Το εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα από 21/4 έως 3/5 βγάζει όλα σας τα ταλέντα και τη δημιουργικότητα, σας κάνει οραματιστές και σας προτρέπει να συντρέξετε τους άλλους. Αυτή η εξαιρετικά δημιουργική περίοδος σας κάνει να αισθάνεστε δυνατοί, γεγονός που ισχυροποιεί το τρίγωνο με τον Πλούτωνα από 27/4 έως 15/5, ειδικά για τους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα. Τα ψυχικά σας αποθέματα είναι τεράστια και δεν χάνουν την ισχύ τους ούτε και στην περίοδο των εκλείψεων.
 
Στην Πανσέληνο στις 25/4 στον Σκορπιό με συνοδεία της Σεληνιακής έκλειψης, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στις δραστηριότητές σας, αλλά θα τις υπερνικήσετε χωρίς αναστολές. Αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε, υπολογίστε τα πάντα, συνθήκες, ανθρώπους, διάθεση και βεβαιωθείτε πως είστε έτοιμοι για μια γλυκιά απόδραση.
 
Στη Νέα Σελήνη στις 10/5 στον Ταύρο με τη συνοδεία της Ηλιακής έκλειψης, μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή ένα πολυπόθητο σχέδιό σας, εφόσον είναι αδύνατον να κρατηθείτε. Πάρτε όμως τα απαραίτητα μέτρα και φυλαχτείτε από άσκοπες αναφορές και ακατάσχετα λόγια.

 

Πηγή: www.astrology.gr

Υδροχόος

AQUARIOUS

 
 
Ο μήνας αυτός θα μπορούσε να πει κανείς πως περισσότερο σας ξεβολεύει, παρά δημιουργεί προβλήματα και αναστάτωση. Όπως και να είναι όμως, το φετινό Πάσχα θα απολαύσετε τις διακοπές σας με τη στήριξη του Δία και τον αμείωτο ενθουσιασμό που διατηρεί ο κυβερνήτης σας Ουρανός.
 
Ο Ήλιος στον Ταύρο ανακινεί θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας, τα μέλη της οικογένειάς σας και τις ανάγκες σας σε σχέση με αυτά. Χρειάζεστε μία οργάνωση και έναν καταμερισμό των ευθυνών, ο οποίος δεν θα είναι εύκολος κάτω από την επιρροή της αντίθεσης με τον Κρόνο από 20/4 έως 4/5, ειδικά για τους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα.
 
Ο Ερμής που θα κινείται στον φιλικό Κριό από 20/4 έως 1/5 δίνει την ευκαιρία στους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, να κάνετε τις τελευταίες απόπειρες επικοινωνίας, προσπαθώντας να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Ιδανικό διάστημα για αυτό, είναι από 20 έως 26/4 που το εξάγωνο με τον Δία και η σύνοδος με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, σας κάνουν να μιλάτε με αισιοδοξία και ευρύτητα πνεύματος, δίνοντας την εντύπωση πως πραγματικά έχετε δυνατά επιχειρήματα.
 
Από τις 2/5 που ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, η επικοινωνία σας δυσκολεύει χάνοντας τη χάρη και την πειθώ της. Έχετε πολλά στο μυαλό σας και ότι αφορά το σπίτι σας επιβαρύνει τις ήδη πολυπληθείς σκέψεις σας. Η αντίθεση με τον Κρόνο από 2 έως 8/5, κάνει το διάστημα πολύ απαιτητικό για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, ενώ και εσείς του δεύτερου, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις συζητήσεις και στους τόνους σας από 3 έως 13/5 κάτω από την επιρροή της συνόδου με τον Άρη. Πιθανά προβλήματα με τη διαμονή σας, έκτακτες ανάγκες, ή ακόμα και κάποιες δηλώσεις μελών της οικογένειας, μπορεί να σας φέρουν μπροστά σε ένα παροδικό αδιέξοδο.
 
Από τις 16/5 που ο Ερμής περνάει στους Διδύμους ξαναβρίσκετε την επικοινωνιακή σας φόρμα και σπεύδετε να γυμναστείτε σε γήπεδα ερωτικών και απολαυστικών επιδιώξεων. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο από 20/4 έως 9/5 φέρνοντας στα αυτιά σας εκκλήσεις της οικογένειας για πιο στενές επαφές, αλλά και τη διάθεση να ασχοληθείτε με τον χώρο σας και να τον κάνετε πιο αισθησιακό και ρομαντικό.
 
Οι αντιφατικές όμως όψεις της Αφροδίτης βάζουν σε σκέψεις τους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα αρχής γενομένης της αντίθεσης με τον Κρόνο από 20 – έως 27/4. Το διάστημα αυτό αισθάνεστε πολύ άβολα και μελαγχολικά, εφόσον αντιμετωπίζετε δυσκολίες στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα. Αισθάνεστε πως κάνοντας κάτι θα χάσετε κάτι άλλο και δεν είστε έτοιμοι να αποφασίσετε ποιο θέλετε περισσότερο. Από τις 10/5 που η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, αρχικά οι γεννημένοι στα δύο πρώτα δεκαήμερα, αρχίζετε να πετάτε τη μυρωδιά της ναφθαλίνης από τα ρούχα σας, αντικαθιστώντας την με ευωδιαστές μυρωδιές έρωτα και προσωπικών σας ενδιαφερόντων. Ο Άρης που θα βρίσκεται όλο τον μήνα στον Ταύρο, είναι αυτός που θα προκαλεί τις αναταραχές στην καθημερινότητά σας.
 
Η αύξηση των υποχρεώσεων έχει να κάνει περισσότερο με έκτακτες ανάγκες στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και στον οικογενειακό. Ωστόσο γενικότερα η συναισθηματική σας κατάσταση διχάζεται, διότι το μυαλό σας είναι πεισματικά αλλού. Η ένταση που αισθάνεστε οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο από 22 έως 28/4 με την αντίθεση με τον Κρόνο χρειάζεται την παρέμβασή σας, η οποία θα γίνεται με αλλοπρόσαλλο τρόπο και δεν θα επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το διάστημα αυτό μην δραματοποιείτε τα γεγονότα κάνοντας υπομονή.
 
Στην Πανσέληνο στις 25/4 στον Σκορπιό με τη Σεληνιακή έκλειψη, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας με άτομα της δουλειάς και της οικογένειάς σας. Η Νέα Σελήνη στις 10/5 στον Ταύρο με την Ηλιακή έκλειψη βοηθάει να μαζέψετε όλες τις εκκρεμότητες αρχίζοντας να τις διευθετείτε μία – μία, έχοντας πλέον πολύτιμους πλανητικούς συμμάχους.

 

Πηγή: www.astrology.gr

 

Τοξότης

 SAGITTARIUS


Παρόλο που ο μήνας αυτός δεν επιφυλάσσει ιδιαίτερες δυσκολίες, εσείς δεν μπορείτε να απολαύσετε τις στιγμές χωρίς κάτι να σας προβληματίζει και να αναστατώνει τη σκέψη σας. Αυτή η αναστάτωση πηγάζει από κρυμμένες αιτίες, που είναι αυτές που βάζουν την ψυχολογία σας στην τραμπάλα του πάνω και του κάτω.
Το φετινό Πάσχα δεν φαίνεστε διατεθειμένοι να ακολουθήσετε τον πατροπαράδοτο δρόμο, έχοντας αρκετές ενστάσεις που οι άλλοι θεωρούν απλά ένα καπρίτσιο σας. Ο Ήλιος στον Ταύρο δίνει προτεραιότητα στην εργασία και στην υγεία σας, τομείς οι οποίοι μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας το περισσότερο διάστημα.
Ο Ερμής που θα βρίσκεται στον φιλικό Κριό από 20/4 έως 1/5, γεμίζει με αισιοδοξία τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, σε ότι αφορά προγράμματα αναψυχής με αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργικές ενασχολήσεις. Οι γεννημένοι στα δύο πρώτα δεκαήμερα έχετε ευκαιρίες από 20 έως 26/4 να κάνετε ενδιαφέρουσα την ερωτική σας ζωή μέσα από το εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Δία και τη σύνοδο με τον Ουρανό.
Η κινητικότητά σας είναι έντονη, ενώ προσπαθείτε να προωθήσετε μια δημιουργική ιδέα, ή να πείσετε για τις προθέσεις σας μέσα από ατέλειωτες συζητήσεις. Από τις 2/5 που ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, οι συζητήσεις στρέφονται γύρω από προβλήματα του εργασιακού χώρου, ενώ ακόμα και αν δεν δουλεύετε, το μέλημά σας είναι πώς θα οργανώσετε ένα σχέδιο που θα αποφέρει κέρδος. Επιπλέον πολλοί θα κινηθείτε σε εναλλακτικές μεθόδους, είτε αυτές αφορούν ένα χόμπι είτε επαγγελματική αποκατάσταση.
 
Εκείνο που πρέπει να εντάξετε στις ασχολίες σας, είναι η ξεκούραση και η χαλάρωση, από τη νευρικότητα που σας διακατέχει. Στις 16/5 ο Ερμής περνάει απέναντί σας στους Διδύμους και αρχικά οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα νιώσετε την ανάγκη να συζητήσετε με τους συντρόφους και τους συνεργάτες σας, προκειμένου να βεβαιωθείτε πως όλα βαίνουν καλώς σερβίροντας έπειτα τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας, που προωθεί ο κυβερνήτης σας Δίας.
 
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο από 20/4 έως 9/5 έχοντας πρωταρχικό σκοπό να φροντίσει την εμφάνισή σας εν όψει καλοκαιριού. Η αντίθεση με τον Κρόνο από 20 έως 27/4 αν και αφορά περισσότερο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, θα απλώσει την επιρροή της και στους υπόλοιπους, νιώθοντας να στεγνώνετε συναισθηματικά. Μέσα από αυτή την κατάσταση θα βρείτε ευκαιρία να αρχίσετε μια δίαιτα, να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες και να διαμορφώσετε το σώμα σας με αυστηρή πειθαρχία.
 
Στη διαμόρφωση αυτή θα βοηθήσει και το άγχος που έχετε και δεν αφήνετε να εκδηλωθεί, με αποτέλεσμα να τρέφεται από μέσα. Από τις 10/5 που η Αφροδίτη περνάει απέναντί σας στους Διδύμους, αρχίζει μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για τα συναισθηματικά σας, την οποία θα αισθανθούν αρχικά οι γεννημένοι στα δύο πρώτα δεκαήμερα. Ο ενθουσιασμός ξαναγυρίζει στα πρόσωπά σας, νέες γνωριμίες έρχονται στο δρόμο σας, ενώ οι υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες σας ανανεώνονται μέσα από το εξάγωνο με τον Ουρανό, που δεν σας αφήνει εδώ και πάρα πολύ καιρό να πλήξετε.
 
Η παρουσία του Άρη στον Ταύρο σας κάνει να θέλετε να προλάβετε πολλά πράγματα μαζί, ενώ η δραστηριότητά σας είναι αμείωτη. Ένα περίεργο μίγμα ενθουσιασμού και επιμονής όμως, σας κάνει να ξοδεύετε πολλή ενέργεια. Η αλήθεια είναι πως και πριν και μετά το Πάσχα οι υποχρεώσεις σας είναι αυξημένες και εργασία δεν θεωρείται μόνο το 8άωρο σε ένα γραφείο αλλά και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που θα χρειαστεί να καλύψετε.
 
Η Πανσέληνος στις 25/4 στον Σκορπιό με τη Σεληνιακή έκλειψη ρίχνει τη διάθεση και γύρω από αυτές τις ημέρες, καλό θα ήταν να στραφείτε εσωτερικά και να κλείσετε αυτιά και μάτια σε ενοχλητικές προτροπές. Μην υπερεκτιμάτε τις αντοχές σας για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Η Νέα Σελήνη στις 10/5 στον Ταύρο με την Ηλιακή έκλειψη στρώνει τον δρόμο των αποφάσεων που σας απαλλάσσουν από οποιαδήποτε ανθυγιεινή συνήθεια, ότι και αν αυτή αφορά.

Πηγή: www.astrology.gr

Αιγόκερος

 CAPRICORN

 Όπως για όλους έτσι και για εσάς ο μήνας αυτός έχει τις αντιθέσεις του, παρόλο που οι θέσεις των πλανητών το μεγαλύτερο διάστημα σας κλείνουν φιλικά το μάτι, αφήνοντας και πολλά υπονοούμενα.

Ο Ήλιος στον φιλικό σας Ταύρο φωτίζει τη συναισθηματική σας ζωή, τονώνει τις υπάρχουσες σχέσεις και αναπτερώνει την ανάγκη για νέες γνωριμίες, όσων είναι αδέσμευτοι. Η αντίθεση όμως με τον κυβερνήτη σας Κρόνο από 20/4 έως 4/5, δεν αφήνει περιθώρια στους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα να εθελοτυφλήσουν μπροστά στα ψεγάδια μιας σχέσης, είτε είναι φιλική είτε προσωπική.

Το σίγουρο είναι πως αυτό το Πάσχα θα λάμπετε πιο πολύ και από τα πυροτεχνήματα της Ανάστασης, ακόμα και αν η λάμψη σας είναι απρόσιτη. Η παρουσία του Ερμή στον Κριό από 20/4 έως 1/5, δημιουργεί την ανάγκη να επιλύσετε κάποια οικογενειακά θέματα, οι γεννημένοι όμως στο τέλος του πρώτου και αρχές του δεύτερου δεκαήμερου προσέξτε τις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά σας από 20 έως 24/4. Οι δυσαρμονικές όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα πυροδοτούν την επιθετικότητα στις συζητήσεις, παρόλο που το εξάγωνο με τον Δία σας κάνει να θέλετε υπερβολικά, να τελειώσει μια δυσάρεστη κατάσταση. Από τις 2/5 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο βοηθώντας να βάλετε προτεραιότητες, οι οποίες θα αφορούν περισσότερο τις ερωτικές σας σχέσεις και τις σχέσεις σας με τα παιδιά.

Οι δραστηριότητές σας είτε νοητικές είτε σωματικές θα βρίσκονται σε μεγάλη έξαρση από 3 έως 13/5, διάστημα που οι γεννημένοι στα δύο πρώτα δεκαήμερα θα επιδιώξετε να πάρετε ασυνήθιστες πρωτοβουλίες. Κινείστε με έμπνευση, σταθερότητα, συνέπεια και επιμονή, βάζοντας στην άκρη όσα σας ενοχλούν και δίνοντας προτεραιότητα σε όσα επιθυμείτε να συμβούν. Ωστόσο το βλοσυρό σας βλέμμα στα γεγονότα, παραμένει μια προειδοποίηση για όσους δεν έχουν αντιληφθεί πως είστε έτοιμοι για παραχωρήσεις μόνο στον εαυτό σας και όχι στους άλλους. Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται και αυτή στον Ταύρο από 20/4 έως 9/5 καλλιεργεί μέσα σας την αγάπη και τη συμπόνια για τους αγαπημένους σας, κρατώντας τις ισορροπίες.

Οι αμφιβολίες αναζωπυρώνονται από 20 έως 27/4 με την αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Κρόνο, κρατώντας τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο δέσμιους των επιφυλάξεων. Η παράλληλη όμως επιρροή του τριγώνου με τον Πλούτωνα που αφορά και τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο έως 30/4, εναρμονίζει τα πράγματα και πολλές φορές υπερισχύει, με τη συναισθηματική ένταση που σας προσφέρει.

Ενώ θέλετε να δοθείτε ολοκληρωτικά, κάτι σας κρατάει και σας πισωγυρίζει. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για την αυτό-έκφραση και για κάθε δημιουργική ασχολία. Από τις 10/5 που η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, βελτιώνονται οι εργασιακές σχέσεις, δίνοντας μεγάλη προσοχή στη διατροφή και στην περιποίηση του σώματός σας. Η υγεία σωματική και ψυχολογική μπαίνει σε πρώτο πλάνο, ενώ βιταμίνες και αδυνατιστικά παρασκευάσματα γεμίζουν τα ράφια σας. Η παρουσία του Άρη στον Ταύρο όλο τον μήνα σας κάνει ακαταμάχητους, αποπνέοντας έναν αισθησιασμό που αντιλαμβάνονται οι πάντες. Γνωρίζετε πως είστε επιθυμητοί και κατά έναν τρόπο το εκμεταλλεύεστε ζητώντας ανταλλάγματα.

Η αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Κρόνο από 22 έως 28/4 θέτει θέματα ηθικής και αξιών στους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, που αν δεν βεβαιωθείτε πως εκπληρώνονται, δεν είστε διατεθειμένοι να υποχωρήσετε. Το τρίγωνο με τον Πλούτωνα από 27/4 έως 15/5 χαρίζει σιγουριά, αυτοπεποίθηση και τόλμη στους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα, ενώ οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο απαλλαγμένοι από τις δυσμενείς επιρροές, είστε προορισμένοι να βιώσετε συναρπαστικές στιγμές. Στην Πανσέληνο στις 25/4 στον Σκορπιό παρέα με τη Σεληνιακή έκλειψη, η υπομονή και οι αντοχές δοκιμάζονται λόγω και της συμμετοχής του κυβερνήτη σας Κρόνου. Η εξωτερική σας ψυχρότητα δεν συμβαδίζει με την εσωτερική σας έμπνευση και διαίσθηση, αλλά προτιμάτε να την προβάλλετε σαν άλλοθι, μέχρι να διαπιστώσετε εκείνα που θέλετε από φίλους και συντρόφους.

Η Νέα Σελήνη στις 10/5 στον Ταύρο με την Ηλιακή έκλειψη που τη συνοδεύει, αποτελεί το εφαλτήριο μιας ανανεωμένης προσωπικής ζωής, στην οποία τα ενδιαφέροντά σας θα υπερισχύουν των αναγκών των άλλων. Πηγή: http://www.astrology.gr/AIGOKEROS/MINIAIES#ixzz2S9RLwVnb

Η Νέα Σελήνη που ακολουθεί στις 10/4 στον Κριό σας επιφυλάσσει νέα ξεκινήματα μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και δρομολόγηση των σχεδίων σας για μια αλλαγή, πλέον μέσα σε κλίμα κατανόησης και αλληλοβοήθειας.

Πηγή: www.astrology.gr

 

Σκορπιός

 SCORPIO

Ο μήνας αυτός σας αρπάζει από τα μαλλιά και εσείς προσπαθείτε πέρα από το να απεγκλωβιστείτε, να ξεκολλήσετε και την τσίχλα που έχει μπερδευτεί ανάμεσά τους. Μία έκλειψη στο ζώδιό σας και μια επόμενη που συμμετέχετε ενεργά, είναι υπεραρκετές για να σας πιέσουν σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Ο Ήλιος απέναντί σας στον Ταύρο φέρνει στο προσκήνιο την προσωπική σας ζωή, από την οποία δεν αισθάνεστε καθόλου ικανοποιημένοι. Οι διαφορές και οι διαφωνίες μεταξύ εσάς και των συντρόφων σας, σας προβληματίζουν και σας αποθαρρύνουν.

Ο Ερμής που θα βρίσκεται στον Κριό από 20/4 έως 1/5, αναπαράγει συζητήσεις στον εργασιακό σας χώρο με συναδέλφους σας, για θέματα που είχαν προϋπάρξει, ενώ παράλληλα στρέφει το ενδιαφέρον σας σε ότι αφορά την υγεία και την προσωπική σας φροντίδα και υγιεινή. Πολλοί θα ανατρέξετε σε οδηγίες και πληροφορίες που θα βελτιώσουν τις διατροφικές σας συνήθειες, ενώ σκέφτεστε έντονα και μια αναζωογόνηση στο σώμα σας.

Από τις 2/5 που ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, οι σκέψεις σας γίνονται δαιδαλώδεις, ενώ η συμπεριφορά σας μέσα στο Πάσχα, μοιάζει με τη δυστροπία του αρνιού, που αντιλαμβάνεται την κακή του τύχη. Η συμπεριφορά των γεννημένων στο πρώτο δεκαήμερο γίνεται απότομη από 2 έως 8/5 κάτω από την επιρροή της αντίθεσης με τον Κρόνο, ενώ οι μελαγχολικές σκέψεις σας κυριεύουν, συνάδοντας με τη βαριά ατμόσφαιρα των ημερών.

Επιπλέον η σύνοδος με τον Άρη από 3 έως 13/5 επιβαρύνει και τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, θέτοντας τις σχέσεις σας υπό αμφισβήτηση και εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά σας με αιχμηρά και αδυσώπητα λόγια. Η παρουσία της Αφροδίτης απέναντί σας στον Ταύρο από 20/4 έως 9/5, παίζει καταλυτικό ρόλο, τον οποίο αν διαχειριστείτε καλά, θα συνειδητοποιήσετε πως τα συναισθήματά σας είναι πολύ έντονα για να τα αγνοήσετε, αφήνοντάς τα να μαραζώσουν. Στην παγίδα πέφτουν οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο που η αντίθεση με τον Κρόνο από 20 έως 27/4 στερεί τη χαρά της έκφρασης, δημιουργώντας την αίσθηση της ματαιότητας.

Δεν μπορείτε όμως να αγνοήσετε τν ενέργεια του τρίγωνου με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα από 20 έως 30/4 που αφορά και τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Το πάθος σας μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί και τα συναισθήματά σας πρέπει οπωσδήποτε να εκφραστούν, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Η νέα αρχή που πρόκειται να γίνει θα σας βοηθήσει να πάτε παρακάτω έχοντας συντροφιά ή τη χαρά ή τη λύπη σας. Να θυμάστε όμως πως και τα δύο θα ανοίξουν νέους δρόμους. Από τις 10/5 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους για να τονώσει την ερωτική σας διάθεση και να βοηθήσει στη διευθέτηση φορολογικών θεμάτων και κληρονομικών υποθέσεων.

Ο Άρης στον Ταύρο και αυτός καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα, σας κάνει να μάχεστε για τις προσωπικές σας ανάγκες και τις σχέσεις με τους συντρόφους και τους συνεργάτες σας. Αν ξεπεράσετε με ψυχραιμία το δύσκολο διάστημα της αντίθεσης με τον Κρόνο από 22 έως 28/4, το διάστημα που ακολουθεί θα αποζημιώσει την προσπάθεια των γεννημένων στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο.

Το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από 21/4 έως 3/5 και το θεαματικό τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα από 27/4 έως 15/5 σας κάνουν αρκούντως ρομαντικούς, δημιουργικούς και διεκδικητικούς. Εκφράστε τις προθέσεις και τα συναισθήματά σας στους άλλους, και προσπαθήστε από κοινού να χαράξετε μια νέα πορεία.

Η Πανσέληνος στις 25/4 στο ζώδιό σας με τη Σεληνιακή έκλειψη που τη συνοδεύει είναι απαγορευτική για τη λήψη αποφάσεων, ενώ η συμβουλή είναι να αφεθείτε στις αισθήσεις και τη διαίσθησή σας. Ασχοληθείτε με την πνευματική σας ανάταση και αφουγκραστείτε τα θέλω σας.

Στη Νέα Σελήνη στις 10/5 απέναντί σας στον Ταύρο με την Ηλιακή έκλειψη για συνοδό, σας δίνεται η ευκαιρία να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά και να συμπληρώσετε τη λίστα των κινήσεών σας, αποφεύγοντας τις υπογραμμίσεις με κόκκινο χρώμα.

Πηγή: www.astrology.gr

Ειδήσεις

Νυφικα στην παραλια για το 2018

07-09-2017 Hits:1293 Ειδήσεις nantina

Νυφικα στην παραλια για το 2018

Νυφικά φορέματα στην παραλία της Βάρης παρουσίασε και εφέτος η ΝΑΝΤΙΝΑ, στα πλαίσια του Wedding To Be In Syros Vol.2. Ακόμα μια υπέροχη διοργάνωση από την εταιρεία DOUNAVIS GROUP, που...

Read more

Celebrity News

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

11-07-2017 Hits:3309 Celebrities nantina

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας που άνοιξε ο χορός των γάμων των επωνύμων ης Ελληνικής Showbiz. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν οι πρώτοι που αποφάσισαν να ενωθούν με...

Read more

Προτάσεις

Νυφικα 2018

07-06-2017 Hits:3366 Προτάσεις nantina

Νυφικα 2018

Νυφικα 2018. Οι καλύτερες τάσεις που παρουσιάστηκαν εως σήμερα στις Ευρωπαικές πασαρέλες για την νυφική μόδα του 2018. Τα φτερά, τα πέπλα και οι κάπες (άλλες φορες σαν μπολερό ή άλλες...

Read more

Real Weddings

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

22-02-2017 Hits:2182 Real Weddings nantina

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

Φωτογραφίες απο τον Γαμο μας 17 Σεπτεμβρίου. Γιωργος - Σοφια και το τελειο νυφικο μου..!!!!       Περισσότερες εικόνες εδω   Κράτα το

Read more

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

- Ερμού & Ευαγγελιστρίας 7,(Κέντρο Αθήνα)

  Τηλ., 212 1050348, 6986720794

- Αρετής 47, Άγιοι Ανάργυροι

  Τηλ. 210 2693898, 2102624174

- Αγίου Μελετίου 77, (Πλ.Αμερικής)

  Τηλ.6986720794, 210 8660935

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Nantina's Facebook Page Official Nantina Twitter Page Google Plus NANTINA 
 Youtube Channel with Nantina videos  Pinterest Nantina Page