Η Διαδρομή Μας

Η ΝΑΝΤΙΝΑ είναι μια Ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο του γάμου και ειδικότερα στην κατασκευή και εμπορία νυφικών φορεμάτων.

Γεννήθηκε το 1995 με έδρα το κατάστημα της οδού Αγ.Μελετίου, που αρχικά λειτουργούσε ως έναςνέος οίκοςνυφικών, που το υποστήριζαν άνθρωποι με πολύ μεγάλη ιστορία και εμπειρία στον κλάδο των ειδών γάμου.

 

Οι βάσεις και η εμπειρία βρισκόντουσαν ήδη 25 χρόνια πίσω, αφού το 1970 ήταν η εποχή που η οικογένεια Βούτος πρωτοασχολήθηκε με τα νυφικά και τον συγκεκριμένο χώρο, λειτουργώντας το πρώτο κατάστημα, με την ομώνυμη επωνυμία. Οι αλλαγές που είχαν έλθει στην Ελληνική οικογένεια για τον θεσμό του γάμου, η οικονομική κατάσταση αλλά και η ταυτόχρονη συμμετοχή πολλών παραγόντων, έδωσαν την ευκαιρία να ανεγερθεί το πρώτο κατάστημα ΝΑΝΤΙΝΑ, σε ιδιόκτητο χώρο και κάτω από νέο brandname.

 

Κατά την διάρκεια των πρώτων ετών της ζωής του νέου σήματος, η ΝΑΝΤΙΝΑ κατάφερε να εισέλθει με μεγάλη επιτυχία στον κλάδο του γάμου, καθώς η εμπειρία των στελεχών της, η συνεχής ανανέωση των προϊόντων, αλλά το μεράκι που πάντα συνόδευε και συνοδεύειτα μέλη της, ήταν τα συστατικά για την επιτυχημένη είσοδο της. Με το πέρασμα των πρώτων ετών και πάντα κάτω από το ανήσυχο πνεύμα των ιδιοκτητών της, η ΝΑΝΤΙΝΑ προσπαθούσε να είναι πάντα προσαρμοστική στις επιταγές της αγοράς που κινούνταν και ήθελε να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή εκείνων των επιχειρήσεων που ξεχώριζαν.

 

Ενώ παράλληλα διέθετε και αντιπροσώπευε αποκλειστικά για την Ελλάδα προϊόντα μεγάλων οίκων του εξωτερικού με μεγάλη επιτυχία (Mori Lee, St.Pucchi, Venus, EveOfMilady, Renaissance, Fink, BonnyBridals, CarmiCouture, DiamondCollection, Casablanca κ.λ.π.) συνέχιζε να ψάχνει πάντα την μόδα και να αναζητά πάντα το καλύτερο. Η εμμονή αυτή μετουσιώθηκε σε προσωπικό στοίχημα και το 2000 δημιούργησε και παρουσίασε για πρώτη φορά σε ευρύ κοινό επαγγελματιών, την δική της προσωπική collection. Όπως κάθε αρχή ήταν και δύσκολη αλλά, παρ’ όλα αυτά, υπήρξαν επαγγελματίες, που πίστεψαν στο στυλ και το ύφος που προσπάθησε να περάσει η ΝΑΝΤΙΝΑ στα σχέδια της.

 

Το πέρασμα των χρόνων έφερε μαζί τους εμπειρία, αποφυγή λαθών, βελτίωση των προϊόντων, ρύθμιση της παραγωγής και ουσιαστική αναγνώριση της αγοράς απέναντι σε ένα νεοεισερχόμενο δυνατό brand που κοίταζε στα μάτια τον ανταγωνισμό.

 

Πλέον το βάπτισμα του πυρός είχε επέλθει και ήταν θέμα χρόνου η ΝΑΝΤΙΝΑ να εδραιωθεί και να γίνει μια από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρίσιμες ελληνικές εταιρείες κατασκευής νυφικών φορεμάτων. Στην πορεία μέχρι το επόμενο μεγάλο βήμα που προέκυψε το 2006, η ΝΑΝΤΙΝΑ κατάφερε να κάνει συνεργασίες, να αποκτήσει ‘πιστούς’ πελάτες, να δημιουργήσει άλλο ένα flagstore με το όνομα ΝΑΝΤΙΝΑ στην περιοχή του Ναυπλίου και να εδραιωθεί μόνιμα στην αγορά του γάμου. Με 2 ξεχωριστές collection και με συνολικά 3 δειγματισμούς ανά έτος η ΝΑΝΤΙΝΑ προσπάθησε να βρεθεί στον πελάτη της όσο πιο κοντά μπορούσε, προσφέροντας προϊόντα υψηλού επιπέδου, άμεση υποστήριξη και πολύ γρήγορη παράδοση.

 

Το 2006 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως έτος σταθμός για την ΝΑΝΤΙΝΑ για 3 διαφορετικούς λόγους. Ο πρώτος ακούει στο όνομα ELEGANCE Collection. H ΝΑΝΤΙΝΑ παρουσίασε μια νέα σειρά μπούστων για νυφικά, που έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό τους την ιδιαίτερα σταθερή δομή τους και το έντονο κέντημα τους.


Οι τάσεις της αγοράς ήταν τέτοιες που ζητούσαν αυτήν την ιδιαίτερη collection και η εταιρεία ΝΑΝΤΙΝΑ δεν δίστασε να μην μπει στην διαδικασία παραγωγής της, επενδύοντας σε εξοπλισμό, μηχανήματα και επιπλέον ανθρώπινο δυναμικό.

 

Το δεύτερο επίτευγμα που συνέβη το 2006 ήταν η συνεργασία που προέκυψε με την Swarovski Hellas.

 

Η ΝΑΝΤΙΝΑ με την συνεργασία αυτή, απέκτησε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το λογότυπο της εν λόγω διάσημης εταιρείας στα προϊόντα της, λόγω της αποκλειστικής χρήσης και μόνο υλικών για τα κεντήματα των νυφικών. Έτσι πλέον η ποιότητα των προϊόντων της απέκτησε και την υπογραφή της μεγάλης αυτής εταιρείας και πλέον διασφάλισε την ποιότητα των υλικών της.

 

Το τρίτο και τελευταίο γεγονός που έγινε μέσα στο 2006, είναι και αυτό με το μεγαλύτερο βάρος. Η ΝΑΝΤΙΝΑ άνοιξε τα φτερά της και βγήκε από τα Ελληνικά σύνορα. Το 2006 ήταν η χρονιά σταθμός, διότι προέκυψε η πρώτη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκή Διεθνή Έκθεση. Η περιοχή Essen της Γερμανίας έμελλε να είναι ο πρώτος παρθενικός προορισμός για την ΝΑΝΤΙΝΑ. H MODATEX, ήταν η πρώτη έκθεση που φιλοξένησε την ΝΑΝΤΙΝΑ ανάμεσα σε πολύ μεγάλες εταιρείες παγκόσμιας κλάσης, στον κλάδο των νυφικών.

 

Το 2007 συνέχισε σταθερά την πορεία που χάραξε, ευρισκόμενη πάντα στην Ελληνική και την Γερμανική αγορά, ενώ παράλληλα αποφάσισε να βάλει άλλη μια πόλη στο Ευρωπαϊκό της ταξίδι και να παρουσιάσει τις collectionτης στην Αγγλική αγορά και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Harrogate. Σε μια από της γνωστότερες και πιο παραδοσιακές Ευρωπαϊκές εκθέσεις η ΝΑΝΤΙΝΑ μπαίνει ακόμη πιο βαθιά στην διεθνή αγορά των νυφικών.

 

Επίσης μέσα στο έτος αυτό προχώρησε σε μια ακόμη συνεργασία με ένα εργοστάσιο παραγωγής νυφικών του εξωτερικού και έτσι έβαλε στην γκάμα της ακόμα μια νέα σειρά νυφικών, με το όνομα BEAUTIFULThe Collection’.

 

Το κλείσιμο του έτους βρίσκει την ΝΑΝΤΙΝΑ να σταθεροποιείται στην αγορά του γάμου και να εξαπλώνετε σταδιακά, προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες, αμεσότητα και μεγαλύτερη εξυπηρέτηση σε επίπεδο B2B.

Ειδήσεις

Νυφικα στην παραλια για το 2018

07-09-2017 Hits:1327 Ειδήσεις nantina

Νυφικα στην παραλια για το 2018

Νυφικά φορέματα στην παραλία της Βάρης παρουσίασε και εφέτος η ΝΑΝΤΙΝΑ, στα πλαίσια του Wedding To Be In Syros Vol.2. Ακόμα μια υπέροχη διοργάνωση από την εταιρεία DOUNAVIS GROUP, που...

Read more

Celebrity News

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

11-07-2017 Hits:3336 Celebrities nantina

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας που άνοιξε ο χορός των γάμων των επωνύμων ης Ελληνικής Showbiz. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν οι πρώτοι που αποφάσισαν να ενωθούν με...

Read more

Προτάσεις

Νυφικα 2018

07-06-2017 Hits:3424 Προτάσεις nantina

Νυφικα 2018

Νυφικα 2018. Οι καλύτερες τάσεις που παρουσιάστηκαν εως σήμερα στις Ευρωπαικές πασαρέλες για την νυφική μόδα του 2018. Τα φτερά, τα πέπλα και οι κάπες (άλλες φορες σαν μπολερό ή άλλες...

Read more

Real Weddings

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

22-02-2017 Hits:2197 Real Weddings nantina

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

Φωτογραφίες απο τον Γαμο μας 17 Σεπτεμβρίου. Γιωργος - Σοφια και το τελειο νυφικο μου..!!!!       Περισσότερες εικόνες εδω   Κράτα το

Read more

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

- Ερμού & Ευαγγελιστρίας 7,(Κέντρο Αθήνα)

  Τηλ., 212 1050348, 6986720794

- Αρετής 47, Άγιοι Ανάργυροι

  Τηλ. 210 2693898, 2102624174

- Αγίου Μελετίου 77, (Πλ.Αμερικής)

  Τηλ.6986720794, 210 8660935

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Nantina's Facebook Page Official Nantina Twitter Page Google Plus NANTINA 
 Youtube Channel with Nantina videos  Pinterest Nantina Page