Τα Βήματα Της Σχέσης Μας

 συνεργασία

Τα Βήματα Για Την Σχέση Σας Με Την ΝΑΝΤΙΝΑ

 Κάθε μέλλουσα νύφη που επιλέγει την ΝΑΝΤΙΝΑ για την αγορά/ενοικίαση του νυφικού της , ουσιαστικά ‘χτίζει’ μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των 2 πλευρών, που σταδιακά θα αναπτύσσεται, θα φτάσει στην κορύφωση της και έπειτα θα γίνει μια ανάμνηση που θα την μεταβιβάζει ως εμπειρία και σε άλλες μελλόνυμφες.

Βήμα Πρώτο:

Μετά την αρχική έρευνα που έχετε κάνει, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με ένα από τα καταστήματα ΝΑΝΤΙΝΑ για να προγραμματίσουμε μια πρώτη συνάντηση μαζί σας. Συνήθως το πιο κατάλληλο χρονικό διάστημα που θα πρέπει να γίνει το πρώτο ραντεβού είναι το αργότερο 3,5 – 4 μήνες πριν από την ημερομηνία του γάμου σας. Ο χρονικός ορίζοντας αυτός είναι ικανός να δώσει το περιθώριο που χρειάζεται για την προετοιμασία του νυφικού, τις πρόβες και τις τελικές επιδιορθώσεις(αν χρειαστούν) ώστε το νυφικό σας να είναι στα χέρια σας στον κατάλληλο χρόνο. Αν έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε την προετοιμασία σας πιο νωρίς , τότε μπορείτε να αρχίσετε την έρευνα σας μέχρι και 6 μήνες πριν από την ημέρα του γάμου σας. Πιο νωρίς από το διάστημα των 6 μηνών δεν είναι ωφέλιμο, μιας και οι τάσεις της μόδας ανανεώνονται τακτικά και υπάρχει ο κίνδυνος να μην έχουν ολοκληρωθεί οι collectionτης εποχής του γάμου σας.

 

Μια αρχική τηλεφωνική επικοινωνία και ..το πρώτο βήμα έγινε…

Βήμα Δεύτερο:

Το πρώτο ραντεβού!! Όπως σε κάθε σχέση που πάει να δημιουργηθεί, στο πρώτο ραντεβού υπάρχει μια αναγνωριστική διάθεση. Εμείς στην ΝΑΝΤΙΝΑ σας περιμένουμε φιλόξενα στους χώρους μας, να σας παρέχουμε όλες τις συμβουλές μας, τα σχέδια των νυφικών μας και την εμπειρία μας για να σας οδηγήσουμε σε ασφαλή τρόπο στην σωστή επιλογή του νυφικού σας. Η πρώτη αναγνωριστική επαφή με τον οίκο μας είναι το σημαντικότερο βήμα που θα κάνετε για την επιλογή σας. Εδώ σας περιμένει μια τεράστια γκάμα νυφικών και σχεδίων για να τα δοκιμάσετε και να ζήσετε την εμπειρία του γάμου σας.

 

Βήμα τρίτο:

Η επιλογή. Η απόφαση που θα πάρετε πρέπει να προέρχεται μέσα από την δική σας γνώση για το τι τελικά σας ταιριάζει με βάση τον σωματότυπο σας, την προσωπικότητα και στυλ που έχετε στο ντύσιμο σας, αλλά παράλληλα με την μόδα και τα σχέδια που κυριαρχούν την κάθε εποχή. Εσείς θα καταλάβετε ότι, μέσα σας ακούσατε αυτό το ‘κλικ’ όταν δοκιμάσατε το κατάλληλο νυφικό. Εμείς στην ΝΑΝΤΙΝΑ είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό το νυφικό που σας αναδεικνύει και σας κολακεύει, τόσο εσάς σαν προσωπικότητα όσο και τα χαρακτηριστικά του σώματός σας.  Είτε τελικά επιλέξετε  ένα νυφικό από την  collectionμας , είτε αποφασίσετε να σας ράψουμε ένα νυφικό αποκλειστικά για εσάς,  η ομάδα της  ΝΑΝΤΙΝΑ έχει την εμπειρία και την γνώση για να δημιουργήσει το τέλειο για εσάς νυφικό φόρεμα. Η εμπιστοσύνη που είναι ανάγκη να χτιστεί ανάμεσα μας, είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην ολοκλήρωση της σχέσης  μεταξύ μας.

 

Βήμα Τέταρτο:

Η διάρκεια. Αφού πλέον έχουν δρομολογηθεί όλες οι λεπτομέρειες για την κατασκευή ή την προετοιμασία του νυφικού σας, σειρά έχουν οι αναγκαίες πρόβες για το fittingκαι την οριστική ολοκλήρωση του νυφικού σας. Το έμπειρο προσωπικό της ΝΑΝΤΙΝΑ θα σας καθοδηγεί αλλά και θα παρακολουθεί κάθε φορά τις παρατηρήσεις σας σχετικά με τις αλλαγές ή τις τροποποιήσεις που μπορεί να επιθυμείτε μέχρι την τελική πρόβα. Ιδιαίτερα δε αν έχετε επιλέξει να ράψετε ένα νυφικό αποκλειστικά για εσάς, θα πρέπει να συμμετέχετε ιδιαίτερα ενεργά στις αρχικές σας πρόβες. Η συμμετοχή σας στις παρατηρήσεις και στις εφαρμογές των υλικών είναι ιδιαίτερη σημαντική μιας και το νυφικό σας θα φέρει τα δικά σας χαρακτηριστικά και θα είναι  προϊόν και δική σας έμπνευσης , παράλληλα με την δική μας καθοδήγηση. Οι απαραίτητες πρόβες ποικίλουν σε ποσότητα και σε συχνότητα μιας και κάθε νυφικό έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και τον δικό του βαθμό λεπτομέρειας. Η επικοινωνία μεταξύ του υπεύθυνου του ατελιέ μαζί σας θα είναι άμεση για να προσδιοριστούν όλες αυτές οι λεπτομέρειες χωρίς άγχος και πίεση.

συνεργασία Βήμα Πέμπτο:

Τελική Πρόβα. Το μεγάλο φινάλε. Εδώ τώρα γίνεται η τελευταία πρόβα του νυφικού σας και πλέον ολοκληρώνεται  το έργο που δημιουργήσατε μαζί με την ΝΑΝΤΙΝΑ. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να προσθέσετε τελευταίες πινελιές όσο αφορά την τελική σας εμφάνιση στην μεγάλη ημέρα του γάμου σας. Εδώ κορυφώνετε και η σχέση της ΝΑΝΤΙΝΑ μαζί σας για όλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας και της εμπιστοσύνης που κτίστηκε ανάμεσα στις 2 πλευρές. Μια ιδανική σχέση εμπιστοσύνης με μοναδικό σκοπό την τέλεια εμφάνιση σας στην μεγάλη σας ημέρα.

 

Βήμα Έκτο:

Παραλαβή. Η τελικές συνεννοήσεις σχετικά με την παραλαβή του νυφικού σας από την ΝΑΝΤΙΝΑ ή την αποστολή του στον χώρο σας από εμάς. Με μεγάλη μας χαρά μπορούμε να σας αποστείλουμε το νυφικό σας, οπουδήποτε και αν χρειαστεί, είτε με δικά μας μεταφορικά μέσα είτε με συνεργαζόμενες εταιρείες μεταφορών, έχοντας εξασφαλίσει την σίγουρη, γρήγορη και ασφαλή παράδοση του νυφικού σας στον χώρο και τον τόπο που επιθυμείτε.

Ειδήσεις

Νυφικα στην παραλια για το 2018

07-09-2017 Hits:868 Ειδήσεις nantina

Νυφικα στην παραλια για το 2018

Νυφικά φορέματα στην παραλία της Βάρης παρουσίασε και εφέτος η ΝΑΝΤΙΝΑ, στα πλαίσια του Wedding To Be In Syros Vol.2. Ακόμα μια υπέροχη διοργάνωση από την εταιρεία DOUNAVIS GROUP, που...

Read more

Celebrity News

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

11-07-2017 Hits:3060 Celebrities nantina

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας που άνοιξε ο χορός των γάμων των επωνύμων ης Ελληνικής Showbiz. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν οι πρώτοι που αποφάσισαν να ενωθούν με...

Read more

Προτάσεις

Νυφικα 2018

07-06-2017 Hits:2516 Προτάσεις nantina

Νυφικα 2018

Νυφικα 2018. Οι καλύτερες τάσεις που παρουσιάστηκαν εως σήμερα στις Ευρωπαικές πασαρέλες για την νυφική μόδα του 2018. Τα φτερά, τα πέπλα και οι κάπες (άλλες φορες σαν μπολερό ή άλλες...

Read more

Real Weddings

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

22-02-2017 Hits:1941 Real Weddings nantina

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

Φωτογραφίες απο τον Γαμο μας 17 Σεπτεμβρίου. Γιωργος - Σοφια και το τελειο νυφικο μου..!!!!       Περισσότερες εικόνες εδω   Κράτα το

Read more

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

- Ερμού & Ευαγγελιστρίας 7,(Κέντρο Αθήνα)

  Τηλ., 212 1050348, 6986720794

- Αρετής 47, Άγιοι Ανάργυροι

  Τηλ. 210 2693898, 2102624174

- Αγίου Μελετίου 77, (Πλ.Αμερικής)

  Τηλ.6986720794, 210 8660935

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Nantina's Facebook Page Official Nantina Twitter Page Google Plus NANTINA 
 Youtube Channel with Nantina videos  Pinterest Nantina Page