Ραντεβου σε Οικους Νυφικων

Συνήθως τα πρώτα ραντεβού διαρκούν minimum 50΄ – 70΄ λεπτά. Με τον χαρακτηρισμό ‘πρώτα’ εννοούμε το ραντεβού που θα κάνετε και που δεν θα έχετε προηγούμενη εμπειρία ή σχέση με το κατάστημα που επισκέπτεστε. Έτσι θα χρειαστείτε χρόνο, αρχικά να εξοικειωθείτε με τον χώρο, το προσωπικό της επιχείρησης και στην συνέχεια να μπείτε στην ουσία της επίσκεψης σας.

Πιθανότατα οι μοναδικές ‘εικόνες’ που θα έχετε για τον οίκο που θα επισκεφτείτε, θα είναι από διαφημιστικές καταχωρίσεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά,γνωριμίες ή απλές συστάσεις.

Τα ‘Δεύτερα’ ραντεβού είναι αυτά που συνήθως πραγματοποιούνται αφού πλέον έχετε καταλήξει στον τύπο, το στυλ ή ενδεχομένως και στο ίδιο το νυφικό σας, αλλά θα θέλατε μια δεύτερη συνάντηση για μια τελική δοκιμή, ίσως και με την συνοδεία προσώπων που η γνώμη τους έχει ‘βαρύνουσα’ σημασία ως προς την τελική επιλογή.

 

Ο χρόνος για αυτού του τύπου τα ραντεβού μπορεί να έχουν μικρότερη διάρκεια, μιας και οι πολλές λεπτομέρειες έχουν συζητηθεί στην πρώτη συνάντηση. Παρόλα αυτά όμως, εάν επιθυμείτε να δείτε ακόμα κάποια σχέδια περισσότερα και να επαναλάβετε το ραντεβού σας ,όπως ακριβώς ήταν την πρώτη σας φορά, τότε δεν έχετε παρά να το αναφέρετε στην κράτηση σας.

 

Tips:

Φροντίστε να μην κλείνετε πάρα πολλά ραντεβού σε διαφορετικούς οίκους νυφικών, μέσα στην ίδια ημέρα. Είναι εξαντλητικό και ιδιαίτερα κουραστικό αν έχει προηγηθεί και ένα εργάσιμο πρωινό. Επίσης, μετά από πάρα πολλές επισκέψεις μέσα στην ίδια ημέρα δημιουργεί κακή κρίση και σύγχυση στα σχέδια και τις λεπτομέρειες που έχετε ‘δει’ σε κάθε ένα από αυτά, με συνέπεια η κούραση να σας επηρεάζει την άνετη διάθεση που πρέπει να έχετε.

 

Η παρουσία πολλών ατόμων μαζί σας δεν αποτελεί πάντα και την καλύτερη συνταγή. Επιλέξτε τα άτομα που πραγματικά έχουν σωστή άποψη για εσάς και το στυλ σας, έχουν αντικειμενική κρίση και θέλουν να σας δουν να λάμπετε πραγματικά. Εάν πάλι δεν μπορείτε να αποφύγετε την μεγάλη παρέα, ένας καλός τρόπος είναι να την ‘χωρίσετε’ σε γκρουπ.

 

Φέρετε μαζί σας ένα ζευγάρι παπούτσια(οποιουδήποτε στυλ ή χρώματος) που το ύψος των τακουνιών να είναι αυτό που θα έχουν και οι νυφικές σας γόβες. Έτσι από την πρώτη στιγμή θα έχετε ‘εικόνα’ του μήκους του νυφικού σας.

Ειδήσεις

Νυφικα στην παραλια για το 2018

07-09-2017 Hits:1304 Ειδήσεις nantina

Νυφικα στην παραλια για το 2018

Νυφικά φορέματα στην παραλία της Βάρης παρουσίασε και εφέτος η ΝΑΝΤΙΝΑ, στα πλαίσια του Wedding To Be In Syros Vol.2. Ακόμα μια υπέροχη διοργάνωση από την εταιρεία DOUNAVIS GROUP, που...

Read more

Celebrity News

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

11-07-2017 Hits:3317 Celebrities nantina

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας που άνοιξε ο χορός των γάμων των επωνύμων ης Ελληνικής Showbiz. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν οι πρώτοι που αποφάσισαν να ενωθούν με...

Read more

Προτάσεις

Νυφικα 2018

07-06-2017 Hits:3384 Προτάσεις nantina

Νυφικα 2018

Νυφικα 2018. Οι καλύτερες τάσεις που παρουσιάστηκαν εως σήμερα στις Ευρωπαικές πασαρέλες για την νυφική μόδα του 2018. Τα φτερά, τα πέπλα και οι κάπες (άλλες φορες σαν μπολερό ή άλλες...

Read more

Real Weddings

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

22-02-2017 Hits:2188 Real Weddings nantina

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

Φωτογραφίες απο τον Γαμο μας 17 Σεπτεμβρίου. Γιωργος - Σοφια και το τελειο νυφικο μου..!!!!       Περισσότερες εικόνες εδω   Κράτα το

Read more

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

- Ερμού & Ευαγγελιστρίας 7,(Κέντρο Αθήνα)

  Τηλ., 212 1050348, 6986720794

- Αρετής 47, Άγιοι Ανάργυροι

  Τηλ. 210 2693898, 2102624174

- Αγίου Μελετίου 77, (Πλ.Αμερικής)

  Τηλ.6986720794, 210 8660935

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Nantina's Facebook Page Official Nantina Twitter Page Google Plus NANTINA 
 Youtube Channel with Nantina videos  Pinterest Nantina Page