Προβα νυφικου

μοδιστρα νυφικου για παραγγελια

Η πρόβα της μοδίστρας όπως λέγεται , η πρώτη πρόβα του νυφικού είναι πάρα πολύ σημαντική όχι μόνο για την ίδια την νύφη αλλά ακόμα ποιο σημαντική για το ατελιέ.

Η δημιουργία ενός νυφικού σε παραγγελία, από την αρχή, περνά από διάφορα στάδια και δεν είναι μια απλή διαδικασία.

Εάν έχετε επιλέξει ένα νυφικό έτοιμο, που απλά χρειάζεται να γίνει ένα στένεμα ή ένα άνοιγμα ώστε να έρθει στα μέτρα σας, τότε τα πράγματα γίνονται απλά, αλλά αυτό δεν είναι νυφικό σε παραγγελία, είναι κάτι άλλο.

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ διαφορετική όμως για τα νυφικά που ράβονται από την αρχή σαν παραγγελία στα μέτρα σας. Στην περίπτωση αυτή κάθε νυφικό ράβεται ουσιαστικά στις διαστάσεις του σώματος κάθε νύφης και εκεί τα σχέδια, το πατρόν και οι λεπτομέρειες προσαρμόζονται αποκλειστικά και μόνο στα μέτρα κάθε νύφης.

Έτσι μιλάμε για ένα μοναδικό νυφικό κάθε φορά που κατασκευάζεται ξεχωριστά για εσάς. Έτσι λοιπόν η πρόβα αύτη (ιδιαίτερα η πρώτη) αποκτά άλλο νόημα. Υπάρχει περίπτωση το νυφικό να βρίσκεται σε ένα πρώιμο στάδιο στο οποίο να λείπουν πολλά μέρη του π.χ. τμήματα από δαντέλες, ατέλειωτα στριφώματα, ελλιπή κεντήματα, κλπ, ώστε όλα αυτά να συζητηθούν κατά την διάρκεια της πρόβας με την ενδιαφερομένη.

Θα πρέπει λοιπόν να είστε προετοιμασμένη ότι με την πρώτη ίσως μπορεί και να μην δείτε το νυφικό ολοκληρωμένο όπως το είχατε ζητήσει, αλλά ουσιαστικά αυτό είναι και νόημα, όταν το ράβετε στα μέτρα σας. Να το βλέπετε να ολοκληρώνεται, κομμάτι κομμάτι και να δημιουργείται μόνο για εσάς.

Με τον τρόπο αυτό θα μπορούν να διορθωθούν οποιεσδήποτε ατέλειες και να κάνετε όλες τις αλλαγές που επιθυμείτε, πριν την οριστική ολοκλήρωση του νυφικού.

Χωρίς άγχος λοιπόν, απολαύστε κάθε βήμα αυτής της μαγικής διαδικασίας, πείτε ελεύθερα τι σας αρέσει και τι όχι, τι σας ενοχλεί και τι θέλετε να τονίσετε περισσότερο και συνεργαστείτε με το ατελιέ ή την μοδίστρα για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Σκεφτείτε ότι το δικό σας νυφικό είναι σε δημιουργία και από μόνο του αυτό είναι μοναδικό !!!!

Κράτα το

Κράτα το

Ειδήσεις

Νυφικα στην παραλια για το 2018

07-09-2017 Hits:1304 Ειδήσεις nantina

Νυφικα στην παραλια για το 2018

Νυφικά φορέματα στην παραλία της Βάρης παρουσίασε και εφέτος η ΝΑΝΤΙΝΑ, στα πλαίσια του Wedding To Be In Syros Vol.2. Ακόμα μια υπέροχη διοργάνωση από την εταιρεία DOUNAVIS GROUP, που...

Read more

Celebrity News

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

11-07-2017 Hits:3317 Celebrities nantina

Εκρηξη: Celebrity Γαμοι Στην Ελλαδα

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας που άνοιξε ο χορός των γάμων των επωνύμων ης Ελληνικής Showbiz. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν οι πρώτοι που αποφάσισαν να ενωθούν με...

Read more

Προτάσεις

Νυφικα 2018

07-06-2017 Hits:3383 Προτάσεις nantina

Νυφικα 2018

Νυφικα 2018. Οι καλύτερες τάσεις που παρουσιάστηκαν εως σήμερα στις Ευρωπαικές πασαρέλες για την νυφική μόδα του 2018. Τα φτερά, τα πέπλα και οι κάπες (άλλες φορες σαν μπολερό ή άλλες...

Read more

Real Weddings

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

22-02-2017 Hits:2188 Real Weddings nantina

Real Wedding : Γιωργος & Σοφία

Φωτογραφίες απο τον Γαμο μας 17 Σεπτεμβρίου. Γιωργος - Σοφια και το τελειο νυφικο μου..!!!!       Περισσότερες εικόνες εδω   Κράτα το

Read more

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

- Ερμού & Ευαγγελιστρίας 7,(Κέντρο Αθήνα)

  Τηλ., 212 1050348, 6986720794

- Αρετής 47, Άγιοι Ανάργυροι

  Τηλ. 210 2693898, 2102624174

- Αγίου Μελετίου 77, (Πλ.Αμερικής)

  Τηλ.6986720794, 210 8660935

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Nantina's Facebook Page Official Nantina Twitter Page Google Plus NANTINA 
 Youtube Channel with Nantina videos  Pinterest Nantina Page