<![CDATA[NANTINA | νυφικα 2021 | νυφικά 2021 | nifika 2021 | νυφικα | νυφικα ναντινα | wedding dress 2021 - Blog / NEWS]]>Thu, 06 May 2021 01:36:20 +0300Weebly<![CDATA[Τιμες νυφικων]]>Thu, 03 Sep 2020 12:35:20 GMThttp://nantina.gr/blog--news/2829475Θέλετε να μάθετε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές νυφικών της ΝΑΝΤΙΝΑ; 
Στην παγκόσμια αγορά η τιμή νυφικού δεν προδιοριζεται  αποκλειστικά και μόνο από το κόστος των υλικών, το κόστος κατασκευής και επιπλέον το κέρδος της κάθε επιχείρησης. Ούτε φυσικά η τιμή ενός νυφικού δεν διαμορφώνεται ανάλογα με το πόσες ώρες ή ημέρες θα το έχει μια νύφη στο σπίτι της, εκτός  και μιλάμε για την αγορά του νυφικού.
Οι τιμές νυφικών διαμορφώνονται και από πάρα πολλούς παράγοντες που έχουν να κάνουν με άυλα χαρακτηριστικά όπως το σχέδιο του νυφικού (ναι ο σχεδιαστής παράγει έργο και είναι επαγγελματίας) , η αποκλειστικότητα-μοναδικότητα  του νυφικού , η ποιότητα ενός νυφικού  (υλικών και ραφής) και φυσικά η  υπεραξία του οίκου που το αντιπροσωπεύει. Η υπογραφή που φέρει το νυφικό διαμορφώνει σημαντικά τις τιμές νυφικών μιας και είναι πολύ σημαντικός παράγοντας το Brand που διαθέτει το κάθε νυφικό.

Είναι λοιπόν πολύπλοκη η διαδικασία  για την διαμόρφωση στις τιμές νυφικών και το αποτέλεσμα βγαίνει παίρνοντας υπόψιν όλους τους παραπάνω παράγοντες. 


]]>
<![CDATA[Backstage φωτογραφησης στο Casa 28]]>Fri, 17 Jul 2020 13:53:47 GMThttp://nantina.gr/blog--news/backstage-casa-28Το υπέροχο νέο κτήμα Casa 28 φιλοξένησε την ΝΑΝΤΙΝΑ και την ομάδα του Wed Moment για τις ανάγκες δημιουργίας διαφημιστικής καμπάνιας. Ένας νέος υπέροχος χώρος όπως μόνο η οικογένεια Νικολέλη και οι συνεργάτες τους μπορούν να δημιουργήσουν μέσα από την μακρά τους εμπειρία στον κλάδο της εστίασης και των εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου. 
Πραγματικά μαγικός ο νέος χώρος προσφέρει μεγάλη άνεση σε όλα τα επίπεδα (χωρητικότητα, parking, εσωτερικός, εξωτερικός χώρος, εκκλησάκι κλπ) και φυσικά δεν διατρέχει κανένα ρίσκο η εκδήλωση σας βρέξει-χιονίσει. Το Casa28 είναι από τους ελάχιστους χώρους που ο καιρός δεν σε αγχώνει διότι οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί του χώροι μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα όλους τους καλεσμένους σας. Εξωτικού χαρακτήρα ο κήπος και φοβερός το βράδυ ο καταρράκτης με τα μοναδικά του τιρκουάζ χρώματα.
Η ομάδα του WedMoment έκανε πάλι θαύματα. Μοναδικά φωτογραφικά στιγμιότυπα αποθανάτισε ο φακός του Wedmoment και τα wedding clips μοναδικά χάρη στους cinematographers. 
Μοναδικά τα κουστούμια από το Status Men's Fashion
Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε όσους εργάστηκαν για το project και έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους:

Suit: Status Fashion
Makeup: Irina Ilina
Florals: Ηχο Στολισμοι (Hxo Stolismoi)
Hairstylist: Γιωργος Παυλακης
Models: Krista Giannopoulou, Manos Pirgiotakis, Ioanna Kabouridou, Alexandraki Dimitra
Τα νυφικά , οπως ήταν φυσικό τα διέθεσε η ΝΑΝΤΙΝΑ. Η συλλογή αποτελούνταν απο νυφικά ΝΑΝΤΙΝΑ, νυφικά Adi Shlomo και βραδινά φορέματα ΝΑΝΤΙΝΑ. Τα μοντέλα ανέδειξαν  Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Α τα σχέδια και ήταν πραγματικά εξαιρετικές νύφες. Το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο και η προσπάθεια στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ευχαριστούμε  πολύ όλους και ευχόμαστε να έχουμε και άλλες , πολλές ακομα δημιουργικές συνεργασίες!!!!

]]>
<![CDATA[Disney collection απο την Allure Bridals]]>Fri, 26 Jun 2020 14:53:52 GMThttp://nantina.gr/blog--news/disney-collection-allure-bridalsΗ διάσημη εταιρεια νυφικών που η ΝΑΝΤΙΝΑ αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, έκανε μια παραμυθένια συνεργασία με την Disney !!!! Σχεδίασε και δημιουργησε νυφικα φορέματα με έμπνευση από τις ηρωίδες των κλασικών παραμυθιών και των ταινιών της Disney!!!
Η συλλογή The Disney Fairy Tale Weddings Collection  παρουσιάζει δημιουργίες για την Cinderella, την Ariel, την Pocahontas κλπ. Τα νυφικά αυτά θα διατίθενται σε πολύ περιορισμένα καταστήματα στην Ευρώπη από το 2021 , ενώ στην Αμερική κατά αποκλειστικότητα ΜΟΝΟ από τα διάσημα καταστήματα Kleinfeld Bridal στην Νεα Υόρκη και το Τορόντο του Καναδά.

Αν έχετε και εσείς ονειρευτεί τον εαυτό σας σας την πριγκίπισσα του παραμυθιού, η ώρα για το  απόλυτο matching νυφικό πλησιάζει. Για να δείτε τα σχέδια των νυφικών μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας http://nantina.gr/disney-wedding-dresses ή να μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της Allure Bridals https://www.allurebridals.com/disney/styles 

Πραγματικά παραμυθένια νυφικά!!!!
]]>
<![CDATA[Ανοιγουμε στις 11 Μαΐου]]>Sat, 02 May 2020 18:05:30 GMThttp://nantina.gr/blog--news/-11Τα καταστήματα ανοίγουν στις 11 Μαΐου, μετά από μια πολύ μεγάλη περίοδο που λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, είχαν κλείσει με κυβερνητική εντολή. Ετοιμάζουμε τα καταστήματα της ΝΑΝΤΙΝΑ ώστε να είναι έτοιμα να υποδεχθούν ξανά τους πελάτες με ασφάλεια και υγιεινή.
Οι χώροι έχουν καθαρισθεί και απολυμανθεί. Παράλληλα στην είσοδο κάθε καταστήματος θα υπάρχουν προς χρήση:
- Γάντια Μιας Χρήσεως
- Μάσκες Προσώπου, κατασκευής της ΝΑΝΤΙΝΑ, για ατομική χρήση.
- Αντισηπτικό Χεριών
Θα παρακαλούσαμε τους αγαπητούς πελάτες κατά την είσοδο τους στα καταστήματα να κάνουν χρήση των παραπάνω.
Επιπλέον, θα παρακαλούσαμε τις μελλόνυμφες όταν προσέρχονται, είτε για ραντεβού είτε για πρόβα νυφικού, να συνοδεύονται το μέγιστο με 2 άτομα. Παρόλο που τα καταστήματα μας έχουν μεγάλη χωρητικότητα, θα παρακαλούσαμε να ακολουθηθεί ο κανόνας, για την ασφάλεια όλων.
Έχουμε τροποποιήσει τον ρυθμό και το ωράριο των ραντεβού μας, ώστε και να υπάρχει μεγαλύτερος χρόνος για τον αερισμό του χώρου από το ένα ραντεβού μέχρι το επόμενο αλλά και διότι χρειαζόμαστε χρόνο να απολυμάνουμε τα νυφικά που δοκιμάζονται κατά την διάρκεια των ραντεβού.
Τα νυφικά που δοκιμάζονται τοποθετούνται σε ξεχωριστό σταντ από τα υπόλοιπα νυφικά. Μόλις ολοκληρωθεί το κάθε ραντεβού και μέχρι το επόμενο, η βοηθός, με την χρήση ατμού σιδερώματος, ατμίζει με υψηλή θερμοκρασία τα νυφικά ώστε κάθε υποψία μόλυνσης να εξαφανίζεται.
]]>
<![CDATA[Κορονοϊός και γαμος: οι τελευταίες ειδήσεις]]>Thu, 02 Apr 2020 08:48:41 GMThttp://nantina.gr/blog--news/4090237
Όσο η πανδημία του κορονοϊού Covid-19 θα συνεχίζει να παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις και δεν διαφαίνεται μια αποκλιμάκωση του ιού, μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο τα προβλήματα της καθημερινότητας και φυσικά και των γάμων που είχαν προγραμματιστεί για το προσεχές διάστημα.
Καθημερινά, στους επαγγελματίες του γάμου τα τηλέφωνα χτυπούν και δεν είναι για κάτι άλλο παρά για να δηλωθούν αναβολές και νέες ημερομηνίες από τα μέσα του καλοκαιριού και έπειτα, με την ευχή όλων το κύμα της πανδημίας να έχει σταματήσει και η ζωή όλων να έχει επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα.


Η πιο πρόσφατη αναβολή επώνυμου γάμου που θα πραγματοποιούνταν στην Ελλάδα στις 23 Μαΐου είναι αυτός του γάμου της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ, κόρη του Κωνσταντίνου (τέως Βασιλιά της Ελλάδος), ο οποίος θα γινόταν στις Σπέτσες. Οι εξελίξεις με την εξάπλωση του κορονοϊού (Covid-19), τόσο στην Ελλάδα, όσο και παγκοσμίως (αφού καλεσμένοι θα έπρεπε να ταξιδέψουν από διάφορα μέρη της γης), τους ανάγκασαν να σκεφτούν και τελικά να αποφασίσουν τη μεταφορά του σε χρόνο που θα έχει μειωθεί σημαντικά η πανδημία.
Ορισμένοι, λίγοι, γάμοι που έγιναν κατά την διάρκεια των περιοριστικών μέτρων, ήταν πολιτικοί και έγιναν σε δημαρχεία, με την παρουσία ελάχιστων περιισταμένων για λόγους ασφαλείας και προτιμήθηκαν ανοιχτοί χώροι.
Από ότι φαίνεται μέχρι σήμερα και με τις τελευταίες εξελίξεις βλέπουμε ότι: οι γάμοι που ήταν προγραμματισμένοι από τις 30 Μαΐου και έπειτα  θα γίνουν αλλά, το πιο πιθανό είναι, τα μέτρα ασφαλείας για λόγους υγείας να είναι αυστηρά(ελάχιστοι καλεσμένοι,  χωρίς δεξιώσεις κλπ). Σταδιακά από το τέλος Ιουνίου και ύστερα και εφόσον έχουμε μια αποκλιμάκωση της νόσου, τότε θα αρχίσει να επανέρχεται η κατάσταση  σε κανονικούς ρυθμούς, ίσως χωρίς την συμμετοχή των ηλικιωμένων και όσων ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, περισσότερο για λόγους πρόληψης.
Οι επιλογές των περισσότερων που μεταφέρουν τους γάμους έως σήμερα επιλέγουν ημερομηνίες Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου. Σε κάθε περίπτωση, μετά και από πολλές επικοινωνίες που έχουμε πραγματοποιήσει με επαγγελματίες του κλάδου, μας αναφέρουν ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν έτσι ώστε τα μελλόνυμφα ζευγάρια να έχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που θα προσαρμοστούν σύμφωνα με όσα συμβαίνουν γύρω μας. Με καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές, θα βρεθούν και λύσεις και ημερομηνίες.
Εμείς από την πλευρά μας, στην ΝΑΝΤΙΝΑ (www.nantina.gr , τηλ. ανάγκης 6986720794), έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής, έχει γίνει ο κατάλληλος ανά-προγραμματισμός και όλα κυλούν ομαλά, περιμένοντας με ανυπομονησία να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, ώστε να υποδεχθούμε ξανά τις νύφες μας για τις πρόβες τους και να χαρούμε μαζί τους!!!!
Η υπομονή είναι ο καλύτερος σύμμαχος. Ίσως μέσα από τον χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ανακαλύψετε νέες ιδέες για την μεγάλη ημέρα της ζωή σας!!! Σκεφτόμαστε θετικά !!! #μενουμε_σπιτι
]]>
<![CDATA[Αναβολή ή Ακύρωση του Γάμου;]]>Wed, 18 Mar 2020 16:29:41 GMThttp://nantina.gr/blog--news/7594411Σκέφτεστε να ακυρώσετε ή να αναβάλετε τον γάμο σας εξαιτίας του κορωνοϊού (Covid-19);
Είναι πράγματι πολύ δύσκολο να έχετε έρθει μπροστά σε αυτήν την μεγάλη απόφαση. Αρχικά θα θέλαμε να σας πούμε ότι λυπούμαστε πολύ και ότι φυσικά, η πανδημία του κορωνοϊού και η τεράστια διάσταση που έχει λάβει το φαινόμενο, είναι κάτι που ποτέ κανένας δεν έχει σχεδιάσει ή βιώσει.
Η απόφαση όμως πρέπει να ληφθεί , ιδιαίτερα εάν ο γάμος σας είναι προγραμματισμένος να γίνει μέσα στους επόμενους 2 μήνες. Ο ΕΟΔΥ (Ελληνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) μέχρι πρότινος  είχε επιτρέψει τις συγκεντρώσεις μέχρι 50 ατόμων αλλά και αυτό άλλαξε λόγο τις έξαρσης του φαινομένου και κάτω από τον φόβο μεγαλύτερης έκτασης του ιού.
 Πλέον και η Ιερά Σύνοδος μετά από συνεδρίαση στις 16/3/2020 αποφάσισε  να αναβάλει προσωρινά (?)   όλα τα προγραμματισμένα μυστήρια βαπτίσεως και γάμου, και σε περίπτωση μεγάλης ανάγκης(?), η τέλεση θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο με την παρουσία των γονέων, του αναδόχου και του παρανύμφου(κουμπάρου/ας).
Επειδή δεν είμαστε ούτε επαγγελματίες ιατροί, ούτε δικηγόροι και ειδικοί για τέτοιες εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις δεν είμαστε οι καθόλα αρμόδιοι για να σας ενημερώσουμε κάτω από το πρίσμα του ‘ειδικού’ αλλά, η άποψη μας, βασίζεται στην εμπειρία μας με βάση τα γεγονότα. Εσείς μπορείτε να τα αξιολογήσετε και να λάβετε την δική σας απόφαση.
Αναβάλετε , Μην ακυρώσετε
 Χωρίς να γνωρίζουμε μοναδικές περιστάσεις σας προτείνουμε να αναβάλλετε τον γάμο και να τον μεταφέρετε σε μια νέα ημερομηνία.
Γιατί;
Αρχικά, διότι ήδη έχετε προχωρήσει στην καταβολή προκαταβολών και ενδεχομένων εξοφλήσεων στους περισσότερους επαγγελματίες που έχετε επιλέξει για τον γάμο σας. Σχεδιάζετε και οραματίζεστε την τέλεια ημέρα του γάμου σας για μήνες ή ακόμα και περισσότερο από 1 χρόνο. Για αυτούς και μόνο τους λόγους δεν θα πρέπει να το «χάσετε» με τίποτα!!!
Ποιος θέλει να ακυρώσει έναν γάμο που έχει σχεδιαστεί σχολαστικά και αναμενόταν για μήνες ή και χρόνια; Κανείς και δεν πρέπει να ακυρώσετε τίποτα.
Από την άλλη πλευρά όμως "Μόνο εσείς μπορείτε να επιλέξετε τι είναι σωστό για το γάμο σας και τους αγαπημένους σας, υπό το πρίσμα αυτής της κρίσης της δημόσιας υγείας". Σε αυτό το σημείο, δεν υπάρχει σωστός τρόπος ή λάθος τρόπος αντιμετώπισης του κορωνοϊού και του γάμου σας - υπάρχει μόνο ο τρόπος σας.
Ήδη βιώνουμε τις υποχρεωτικές 15 ημέρες του ‘Μένουμε  Σπίτι’ που θα μας βοηθήσουν όπως λένε οι ειδικοί να παλέψουμε με την πανδημία. Τι θα γίνει όταν οι περιορισμοί περάσουν? Πως θα είναι το γενικότερο κλήμα? Ειδικά εάν ό γάμος σας ήταν προγραμματισμένος για το τέλος Απριλίου ή και τον Μάιο?
Πως λαμβάνετε την απόφαση Ακύρωση ή Αναβολή?
Γενικότερα λόγο του Κορωνοϊού  Όλα Ακυρώνονται ….τώρα έχει σειρά και ο γάμος σας?
Δεν χρειάζεται να είναι. Είναι ένας τρομακτικός και αβέβαιος χρόνος τώρα για ζευγάρια και για τους επαγγελματίες του γάμου, αλλά μπορούμε να το πετυχουμε μαζί και θα το κάνουμε! Σίγουρα οι συνεργάτες που έχετε επιλέξει θα σας βοηθήσουν να κάνετε το καλύτερο πλάνο για την ημέρα του γάμου σας, εν μέσο αυτού του χάους.
Δώστε λίγο «αέρα» στην νέα ημερομηνία που θα επιλέξετε ώστε μην πιέζεστε με τους χρόνους που ανακοινώνουν οι ειδικοί ότι θα υπάρχει μια αποσυμφόρηση της κατάστασης.
Κατά τον νέο σχεδιασμό μην αποκλείσετε και την επιλογή του φθινοπώρου ή και του Χειμώνα για τον γάμο σας. Έτσι θα δώσετε ένα βάθος στον χρόνο και θα έχετε μεγαλύτερο περιθώριο για να δείτε τις εξελίξεις.
Ακόμα και εάν τελικά ανανεώσετε την ημερομηνία του γάμου για το καλοκαίρι, φτιάξτε μια μικρή ή μικρότερη λίστα καλεσμένων από την αρχική. Σε κάθε περίπτωση ακόμα και εάν το φαινόμενο έχει εξαλειφθεί εντελώς, το θετικό ψυχολογικό ‘κλήμα’ ίσως να μην έχει επιστρέψει στην προ – κορωνοϊού εποχή.
Συζητήστε ανοιχτά με τους επαγγελματίες που έχετε επιλέξει και ρωτήστε στους για τις εναλλακτικές και δείτε εάν μπορούν να κάνουν τροποποιήσεις, ακόμα και της τελευταίας στιγμής, αν χρειαστεί. Δέχεται το κτήμα η αίθουσα να κάνει τον γάμο με μικρό αριθμό καλεσμένων? Είναι διαθέσιμος ο φωτογράφος για την νέα ημερομηνία?
Επίσης, εξίσου καλή επιλογή θα ήταν να κάνετε μόνο τον γάμο(την τελετή) σας σε μια νέα ημερομηνία με πολύ λίγα άτομα αλλά το γαμήλιο γλέντι-πάρτι να γίνει με το νέο έτος (2021) έχοντας καλεσμένους όλους όσους είχατε στην λίστα σας από την αρχή!!
Ένα τέτοιο σχέδιο επιτρέπει και σε εσάς αλλά και στους επαγγελματίες να συνεχίσουν κανονικά την προετοιμασία του γάμου σας απλά με μερικές τροποποιήσεις.
Τα βασικά που πρέπει να σκεφτείτε είναι πολλά αλλά σίγουρα κατά την άποψη μας δεν θα πρέπει να ακυρώσετε τον γάμο σας, διότι ξέρουμε πολύ καλά με πόση χαρά ξεκινήσατε να τον διοργανώνεται.
Οι περισσότεροι συνεργάτες  πρόκειται να είναι ευέλικτοι και δεν πρόκειται να χάσετε  οικονομικά αν μπορείτε να ορίσετε  μια ημερομηνία μέσα σε 6 μήνες από την αρχική ημερομηνία.
Λάβετε υπόψη σας, για κάποιους επαγγελματίες, μπορεί να έχετε πολύ περιορισμένες επιλογές και σε αυτήν την περίπτωση. Τα ζευγάρια που είναι πρόθυμα να παντρευτούν ακόμα το 2020 και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι πολλές ημερομηνίες για το τέλος του καλοκαιριού και του φθινοπώρου μπορεί ήδη να έχουν κλειστεί. Αυτό θα απαιτήσει κάποιο βαθμό ευελιξίας.
Σε κάθε περίπτωση το άγχος είναι ο χειρότερος σύμμαχος και δεν πρέπει να σας διακατέχει. Άλλωστε το πρόβλημα δεν το έχετε μόνο εσείς αλλά είναι συνολικό και σε μια δύσκολη περίπτωση όλοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό.
Εμείς στην ΝΑΝΤΙΝΑ διαβεβαιώνουμε τις νύφες μας ότι θα σταθούμε δίπλα τους σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Εκτός από την αναπροσαρμογή των ημερομηνιών και την αλλαγή των προβών σας εγγυούμαστε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα στον προγραμματισμό των παραγγελιών μας.
Το νυφικό σας θα είναι μαγικό!!
]]>
<![CDATA[ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΑΜΟΥ - ΦΕΒ.2020]]>Tue, 03 Mar 2020 20:19:28 GMThttp://nantina.gr/blog--news/4041203Νέα Τραγούδια Γάμου - Φεβρουάριος 2020
Κάθε Φεβρουάριο η εποχή είναι πάντα γεμάτη από μεγάλες κυκλοφορίες τραγουδιών  αγάπης. Φυσικά και λόγο της  Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Τα νέα τραγούδια γάμου για τον Φεβρουάριο του 2020 περιλαμβάνουν πολλά αστέρια όπως η Lady Gaga, ο Justin Timberlake, ο Keith Urban, ο Charlie Wilson και πολλά άλλα. Δείτε τα νέα τραγούδια για την playlist του γάμου σας για το 2020.

Stupid Love , Lady Gaga
17,  Pink Sweat$
God Whispered Your Name, Keith Urban
The Other Side, SZA & Justin Timberlake
Don’t Stop Believin’, The Stories feat. David Simmons & Jr.
This Is Us, Jimmie Allen, Noah Cyrus
6 months, John K
Bits And Pieces, JP Cooper
Here And Now, Kenny Chesney
What a Wonderful World, Music Travel Love
I Do, Aloe Blacc
GOOD AT LOVING YOU, Niko Moon
Let Me Love You (Anniversary Edition),Mario
Forever Moments, Joshua Cruz
Falling in Love, Willie Shaw
Special, JoJo Hailey

]]>
<![CDATA[Στις 28 Δεκεμβρίου η Μαντώ και ο Παναγιώτης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Κουμπάρα τους, η Κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη]]>Thu, 02 Jan 2020 19:48:27 GMThttp://nantina.gr/blog--news/-28
Στις 28 Δεκεμβρίου η Μαντώ και ο Παναγιώτης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Κουμπάρα τους, η Κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη για έναν πολύ σημαντικό λόγο...ο Παναγιώτης πριν 30 χρόνια είχε κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών & βγήκε νικητής. Για εμάς στην ΝΑΝΤΙΝΑ ήταν ακόμα μια χαρούμενη στιγμή που έκλεισε το 2019 και με την Μαντώ να επιλέγει τον οίκο μας για το νυφικό της. Σας παραθέτουμε το άρθρο της αγαπημένης δημοσιογράφου Ειρήνης Νικολοπούλου, όπως το δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της , λίγα λεπτά πριν.. κλικ εδω
Eirinika.gr NANTINA
]]>
<![CDATA[Thessaloniki Bridal Fashion Week - TBFW]]>Sat, 28 Sep 2019 07:29:50 GMThttp://nantina.gr/blog--news/thessaloniki-bridal-fashion-week-tbfw
Η ΝΑΝΤΙΝΑ προσκαλεί τους επαγγελματίες του χώρου της μόδας σε ένα ξεχωριστό event που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Electra Palace Thessaloniki, στις 16 & 17 Νοεμβρίου 2019. Στο καταπληκτικό αυτό landmark της Θεσσαλονίκης η ΝΑΝΤΙΝΑ, η Allure Bridals και η Adi Shlomo θα παρουσιάσουν τις μαγικές τους δημιουργίες για το 2020. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν 3 μοναδικές εταιρείες νυφικών που κάθε μια στο είδος της είναι ξεχωριστή. Πάνω από 250 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ θα έχετε την δυνατότητα να τα δείτε από κοντά για να κάνετε τις επιλογές σας!!!
Για να παραλάβετε την έντυπη ή ηλεκτρονική σας πρόσκληση και το πρόγραμμα επιδείξεων, στείλτε τα στοιχεία σας στο info@nantina.gr με θέμα : THESSALONIKI BRIDAL FASHION WEEK - TBFW

Περισσότερες πληροφορίες στο: 212 1050348, Ανδρέας Βούτος

​Σελίδα Εκδήλωσης (συνεχής ενημέρωση) : 
https://www.facebook.com/events/387377641933495/

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και λόγο της παράλληλης πραγματοποίησης κλαδικού δειγματισμού(ΜΟΔΑ ΓΑΜΟΥ) την ίδια χρονική περίοδο σε  ξενοδοχεία της πόλης, θα υπάρχει μεταφορικό μέσο που θα εξυπηρετεί μετακινήσεις από και προς τα ξενοδοχεία. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην πρόσκληση σας.
]]>
<![CDATA[4ο Wedding to be in Syros…on the beach]]>Thu, 22 Aug 2019 13:11:48 GMThttp://nantina.gr/blog--news/4-wedding-to-be-in-syroson-the-beachΣτις 18 Αυγούστου η εταιρία DOUNAVIS GROUP, πραγματοποίησε το 4ο Wedding to be in Syros…on the beach, στην παραλία Βάρη  της Σύρου.  Ο  οίκος νυφικών NANTINA παρουσίασε μοναδικές δημιουργίες και πρωτότυπα σχέδια για τις νύφες του 2020. Υπέροχα νυφικά φορέματα με αέρινα υφάσματα μάγεψαν τους παρευρισκόμενους και προκάλεσαν τα βλέμματα!!!!!
Picture
Νυφικά και φινάλε στην υπέροχη παραλία της Βάρης στην Σύρο απο υπέροχα μοντέλα!!!!
Συμμετείχαν επίσης , η boutique γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων υψηλής ραπτικής JADE, το κατάστημα οπτικών επώνυμων οίκων KOIS OPTICS, το κατάστημα γυναικείων casual chic ρούχων VIRGO by Anna Kallinikou και η εταιρεία εισαγωγής επώνυμων γυαλιών ηλίου VISTA A.E. Στη συνέχεια ακολούθησε live beach party με το Γιώργο Τσαλίκη.
Επώνυμα μοντέλα, μεταξύ αυτών οι  Ελισάβετ Δοβλιατίδου (Survivor 2) , Τάμτα Μαστοράκη (My Style Rocks), Έφη Αναστασοπούλου(My Style Rocks 2) , Ιωάννα Παπαγιάννη(Next Top Model  1),  Jenny Mclain, , Μικαέλα Στεφάνου, Μαρία Αρακά, Σοφία Ρούσσου, Ασημίνα Ραφιοπούλου και  Μαργαρίτα Δαλέζιου  έλαβαν μέρος στο υπέροχο beach fashion show.
Το παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, γνωστοί επιχειρηματίες, αθλητές και άλλοι.

 Φωτογραφίες: Πρέκας Γιώργος
  Διοργάνωση
 DOUNAVIS GROUP
 Πληροφορίες:
DOUNAVIS GROUP
Βενέδικτος Δούναβης (κινητό 6977000631)
Νακακη Αικατερίνη (κινητό 6944184750)
Email: dounavisgroup@gmail.com
Picture
Αναστασοπούλου Έφη
Picture
Παπαγιάννη Ιωάννα
Picture
Δοβλιατίδου Ελισάβετ
Picture
Μικαέλα Στεφάνου
Picture
Δοβλιατίδου Ελισάβετ
Picture
Τάμτα Μαστοράκη
Picture
Τσαλίκης Γιώργος
]]>